13:48 21.08.2020

Telegram-ботом "Київгазу" користується кожен 20-й клієнт

2 хв читати
Telegram-ботом "Київгазу" користується кожен 20-й клієнт

Майже 77 тисяч разів кияни передали показання лічильника газу через чатбот "Київгазу" у мережі Telegram за увесь період його роботи. Kyivgazbot – це оперативний помічник, коли треба швидко вирішити питання, пов’язані з доставкою газу.

Менше тексту – більше дій: за таким принципом працює цей телеграм-помічник. Питання, які споживач може вирішити у чатботі, це:

  • передати показання лічильника газу за всіма особовими рахунками
  • переглянути й завантажити історію нарахувань і оплат
  • сплатити за розподіл газу
  • замовити виклик майстра для встановлення чи ремонту газових приладів
  • дізнатися адресу потрібного центру обслуговування чи управління
  • прочитати найсвіжіші новини компанії

Чатбот простий у користуванні – потрібно лише в стрічці пошуку Телеграм ввести @KyivgazBot і натиснути Start. Далі – вибрати потрібну послугу.

"KyivgazBot допоможе за декілька хвилин вирішити більшість питань, пов’язаних з розподілом газу. Якщо ж клієнт не знайшов відповідь на своє питання, то він може тут же, в Телеграмі, написати у службу підтримки @KyivgazSupport.  Так, наприклад у період карантину до нас звертаються споживачі із проханням укласти договір, змінити кількість зареєстрованих осіб чи здійснити коригування показань лічильника. Їм не потрібно йти до центру обслуговування – треба лише надіслати сканкопії чи фото необхідних документів. А наш фахівець проконсультує та внесе інформацію в базу даних", – зауважує начальник управління роботи з абонентами АТ "Київгаз" Людмила Гребещук.

Нагадаємо, що передавати показання лічильника газу потрібно щомісяця з 1 по 5 число. Це можна зробити також в Особистому кабінеті на сайті "Київгазу", через автовідповідач контакт-центру за номерами (044) 495-04-04 та (097) 495-11-04 чи відправити повідомлення на електронну пошту [email protected].

Довідка. Основною сферою діяльності АТ "Київгаз" є розподіл природного газу. Клієнтами компанії є понад 760 тис. домоволодінь столиці, а також більше 1,5 тис. підприємств, установ і організацій. Підприємство обслуговує 4,9 тис. км газопроводів.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Тел. (096) 606-05-10

E-mail press@kyivgaz.ua

Веб-сайт https://kyivgaz.ua

Телеграм: https://t.me/kyivgaz_ua

Фейсбук: https://www.facebook.com/kyivgaz.ua

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА