14:07 22.12.2020

З початку року аварійна служба "Дніпропетровськгазу" опрацювала понад 74 тис заявок

2 хв читати
З початку року аварійна служба "Дніпропетровськгазу" опрацювала понад 74 тис заявок

Працівники аварійно-диспетчерської служби з 1 січня 2020р зробили 74282 виїзда. Фахівці газової служби 104, як і швидка або патрульна поліція, працюють цілодобово. В штаті Дніпропетровськгазу 47 бригад АДС. Компанія обслуговує 606 тисяч споживачів Дніпропетровщини.

Понад 58 тис викликів пов’язані із запахом газу. Крім того, з початку року фахівці здійснили понад 480 пусків газу клієнтам після усунення аварійних ситуацій на газогоні.

Під час опалювального періоду навантаження на газові мережі зростає. Це підвищує значимість роботи критичної інфраструктури. Щоб споживачі могли беcперебійно і безаварійно користуватися газом, аварійна служба здійснює цілодобовий моніторинг тиску газу в мережах, проводить технічне обслуговування газорегуляторних пунктів.

"Цілодобово і без вихідних приймають виклики споживачів, виїжджають і ліквідують витоку, усувають поломки 47 бригад аварійно-диспетчерської служби "Дніпропетровськгаз". Навіть в найвіддаленіші точки аварійна бригада прибуває згідно з вимогами - в межах 40 хвилин", - розповідає головний інженер АТ "Дніпропетровськгаз" Олександр Макаренко.

У першу чергу АДС локалізує та ліквідує аварійні ситуації та аварії в газорозподільних системах і на газифікованих об'єктах населених пунктів в Дніпропетровській області. Диспетчери служби цілодобово без вихідних приймають заявки від споживачів. За оперативною допомогою аварійної газової служби щодня звертаються в середньому 260 споживачів газу.

Для своєчасного реагування на виклики клієнтів автомобільний парк АДС укомплектований сучасними автомобілями Volkswagen Transporter, спеціальними інструментами та іншими технічними засобами.  Усі виклики служби 104 – безкоштовні та обов’язково реєструються на архіваторі в спеціальній програмі.

Справка: Региональная Газовая Компания - сервисная компания, которая разрабатывает инновационные и комплексные решения для энергетического сектора, направлены на повышение качества клиентского обслуживания, модернизации отрасли и внедрения европейских стандартов работы операторов ГРМ. Под брендом РГК работает 20 газораспределительных компаний, в которых заняты 38 тысяч специалистов. Они обслуживают 250 тыс. км газопроводов и более 8 млн. потребителей газа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА