16:21 13.04.2021

Дніпропетровськгаз минулоріч приєднав до газових мереж  85 об’єктів

2 хв читати
Дніпропетровськгаз минулоріч приєднав до газових мереж  85 об’єктів

Компанія АТ "Дніпропетровськгаз" упродовж минулого року приєднала до системи газопостачання 85 нових об’єктів, зокрема – 68 побутових та 17 комунально-побутових об'єктів. Компанія виконала 23 стандартних приєднання та 62 нестандартних.

Підприємство у 2021 році планує приєднати до газорозподільних мереж близько 100 нових споживачів. Компанія пропонує клієнтам скористатись унікальним сервісом комплексного приєднання "під ключ". Послуга передбачає синхронне виконання зовнішнього і внутрішнього підключення, експертний супровід, індивідуальний підбір і встановлення  газового обладнання, гарантійне і технічне обслуговування.

"Минулого року клієнтами нашої компанії стали 85 нових споживачів, які приєдналися до газових мереж регіону, - говорить директор з капітального будівництва АТ "Дніпропетровськгаз" Максим Бойко. – І це не дивно, адже "Дніпропетровськгаз" надійний партнер з газифікації об’єктів будь-якої складності. Наші фахівці є експертами на ринку у здійсненні стандартного і нестандартного підключення. Ми працюємо виключно з сертифікованими матеріалами, застосовуючи сучасне обладнання під час монтажно-будівельних робіт".

Щоб приєднатися до газових мереж, замовник має звернутися до 104.ua Клієнтського простору. Клієнт подає заяву, заповнює опитувальний лист та укладає договір. Далі за виконанням робіт стежить персональний менеджер, який про все інформує клієнта безпосередньо до введення об'єкту газопостачання в експлуатацію з подальшим пуском газу.

Нагадуємо, що підключення до системи газопостачання регламентується правилами Кодексу ГРМ. Якщо документи в порядку, протягом 10 робочих днів з моменту реєстрації заяви, замовник отримує від газорозподільної компанії проекти договорів, технічних умов та відповідні рахунки. Роботи зі стандартного приєднання об'єкта або земельної ділянки виконуються протягом 90 днів з моменту надання необхідних документів та оплати послуг.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА