16:38 21.05.2021

Контролери Дніпропетровськгазу зафіксували майже 50 тисяч показань

2 хв читати
Контролери Дніпропетровськгазу зафіксували майже 50 тисяч показань

Майже місяць на Дніпропетровщині триває інвентаризація показань лічильників газу. Контролери АТ "Дніпропетровськгаз" проводять фотофіксацію показань лічильників, щоб суми, нараховані до сплати, відповідали реальному споживанню.

З початку інвентаризації  фахівцям вдалося зняти майже 50 тисяч показань. Використання додатку "104.ua Контролери" дозволило значно прискорити процес інвентаризації в області.

Дехто передає невірні дані лічильника свідомо, інші - помилково. Саме для цього і відбувається інвентаризація, аби споживачі були впевнені, що облік газу ведеться прозоро і чесно. Контрольна фотофіксація показань лічильників працівниками Дніпропетровськгазу триває кілька секунд. Це дозволяє уникнути будь-яких розбіжностей. Автоматично фото обробляється і дані в режимі онлайн оновлюються на особовому рахунку клієнта.

За дев’ять місяців роботи мобільного додатку "104.ua Контролери" працівники Дніпропетровськгазу здійснили фіксацію майже 206 тисяч показань лічильників газу. А за період інвентаризації ця цифра сягнула 50 тис. знятих показань.

"Нині, із застосуванням у роботі додатку в телефоні, збільшилася швидкість передачі даних. Паперова робота зникла, а з нею виключені помилки та похибки. Разом з тим, підвищилася достовірність даних. Контролер, окрім показань лічильника у додатку "104.ua Контролери" фіксує модель лічильника, його розміщення, стан", - говорить начальник відділу інспектування АТ "Дніпропетровськгаз" Ольга Глушок. 

У штаті АТ "Дніпропетровськгаз" нині працюють 174 контролери, які зможуть обходити до 8000 домогосподарств на день. Кожен з них протягом дня фіксує близько 40-50 показань лічильників. Загалом у Дніпропетровській області понад 608 тисяч споживачів природного газу, яких обслуговує АТ "Дніпропетровськгаз" та до яких мають навідатися контролери.

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА