10:25 18.06.2021

Технічне обслуговування від АТ "Дніпропетровськгаз" за акційною ціною

2 хв читати
Технічне обслуговування від АТ "Дніпропетровськгаз" за акційною ціною

Відповідальність за безпечну експлуатацію внутрішньобудинкових газових мереж та газових приладів несуть власники. Безперервність та безпека постачання газу залежать передусім від технічного стану мереж. АТ "Дніпропетровськгаз" як Оператор ГРМ відповідає за стан газопроводу до вимикаючого пристрою на газопроводі-вводі до будинку. У свою чергу мережі від вимикаючого пристрою, що прокладені по стінах та в середині будинку, відносяться до внутрішньобудинкової системи газопостачання.

 Відсутність регулярного технічного обслуговування внутрішньобудинкових мереж призводить до погіршення їх стану, втрати надійності та безпечності. Це, в свою чергу, може призвести до нещасного випадку, вибуху або пожежі.

Вартість робіт з технічного обслуговування залежить від їх виду та обсягу - протяжності мереж, кількості приладів, їх типу і періоду обслуговування, і розраховується індивідуально для кожного клієнта та домоволодінь. Детальну консультацію споживачі можуть отримати в Клієнтських просторах 104.ua.

На сьогодні АТ "Дніпропетровськгаз" пропонує споживачам акційну пропозицію, в рамках якої проведення технічного обслуговування внутрішніх мереж разом з ПДВ складає 300 грн. на рік. Кожна родина може самостійно подбати про свою безпеку та безпеку своїх близьких. Регулярне технічне обслуговування один раз на рік дозволяє утримувати внутрішні газові мережі у справному стані.

"Статистика показує, що третина викликів аварійно-диспетчерської служби газу - витоки на газових мережах. Пов’язано це із несвоєчасним проведенням технічного обслуговування внутрішніх газопроводів. За правилами безпеки газопостачання комплекс робіт з технічного обслуговування необхідно проводити один раз на рік. Наголошую, що в акційну пропозицію не входить вартість обслуговування газового обладнання", - говорить директор з капітального будівництва АТ "Дніпропетровськгаз" Максим Бойко.

Що отримує споживач, підписавши угоду на технічне обслуговування з газорозподільною компанією?

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах,
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

 

АТ "Дніпропетровськгаз" закликає клієнтів бути свідомими у споживанні газу та проводити раз на рік технічне обслуговування для уникнення надзвичайних ситуацій. 

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА