08:38 09.03.2018

У Манафорта на виході з суду кинули російський прапор (ВІДЕО)

1 хв читати
У Манафорта на виході з суду кинули російський прапор (ВІДЕО)

Протестувальник запустив у колишнього главу виборчої кампанії президента США Дональда Трампа Пола Манафорта прапором Росії на виході з федерального суду Вірджинії. Про це повідомляє газета The New York Post.

За рішенням суддів Манафорт повинен надягти електронний браслет, що відстежує його пересування. "Зрадник! Покажи нам свій браслет!", - крикнув йому протестуючий, після того, як кинув у нього прапор.

Раніше повідомлялося, що Пол Манафорт повторно заявив про свою невинуватість перед судом присяжних. Йому закидають незаконну лобістську діяльність на користь політиків Євросоюзу в інтересах української Партії регіонів. За версією слідства, він зі своїм помічником витратив не менше $ 2 млн через офшорні рахунки, вводячи в оману легальні лобістські компанії. Манафорт разом зі своїм помічником Річардом Гейтсом був поміщений під домашній арешт в жовтні 2017 року. У січні 2018 року його помічник Гейтс був звільнений.

 

Окрім того, до цього Манафорт проходив у справі про втручання Росії у вибори в США в 2016 році, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА