16:29 14.12.2016

"Лабораторія Касперського" ліквідує свою українську "дочку" через санкції

2 хв читати

Дочірня компанія "Лабораторії Касперського" (Москва) ТОВ "Лабораторія Касперського Україна" (Київ) заявила про ліквідацію за рішенням власника через дій санкцій стосовно компаній, запроваджених Україною 2 вересня 2015 року.

Згідно з повідомленням в газеті "Голос України" від 14 грудня, товариство з обмеженою відповідальністю "Лабораторія Касперського Україна" повідомляє про ліквідацію за рішенням власника.

Ліквідатором призначено Поліщука Андрія Петровича.

Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня публікації оголошення (до 14 лютого 2017 року) за адресою ТОВ.

Як прокоментували інформагентству "Інтерфакс-Україна" в "материнській" компанії, це рішення прийнято у зв'язку з дією українських санкцій.

"Було прийнято рішення про закриття регіонального офісу у зв'язку з тим, що уряд країни обмежив зовнішньоекономічну діяльність Kaspersky Lab Ukraine", - сказав співрозмовник агентства, при цьому зазначивши, що це рішення не вплине на клієнтів і партнерів компанії, а її продукти і далі продаватимуть на території України через мережу дистриб'юторів.

Як повідомлялося, в жовтні 2016 року Україна виключила зі списку санкцій російську компанію "Лабораторія Касперського", залишивши в списку її дочірню компанію ТОВ "Лабораторія Касперського Україна".

До цього "Лабораторія Касперського" і її "дочка" в Україні значилися в списку санкцій від 2 вересня 2015 року.

У 2015 році чистий дохід ТОВ "Лабораторія Касперського Україна" становив 26,1 млн грн, що на 34% більше, ніж у 2014 році, чистий прибуток - 3,1 млн грн (в 1,5 рази більше).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

Зеленський: Партнери не підштовхують нас до переговорів з РФ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА