00:16 22.05.2024

У Києві відбувся прем'єрний показ 7 документальних фільмів "Anthem of life"

2 хв читати
У Києві відбувся прем'єрний показ 7 документальних фільмів "Anthem of life"

У Києві в кінотеатрі "Жовтень" у вівторок 21 травня відбувся прем'єрний закритий показ проекту документальних короткометражних фільмів "Anthem of life" (Гімн життя) режисера Влада Станкевича.

На презентації документальних фільмів були присутні громадські діячі, представники світу документального кіно, журналісти.

Глядачам на прем'єрному показі продемонстрували сім фільмів, знятих за унікальною технологією в різних куточках України, які розповідають історії простих людей - енергетиків, металургів, священиків, волонтерів, професійних рятувальників, які під час війни, окрім своєї основної роботи, роблять великий внесок у перемогу - волонтерили, рятували, вивозили, випікали хліб і загалом допомагали жителям і країні.

Проєкт здійснено за підтримки групи "Метінвест", ДТЕК і USAID, які взяли участь у знаходженні героїв фільмів.

"Це була справді захоплива подорож історіями людяності. Кожен фільм дійсно унікальний і хотілося б подякувати Владу, його команді та кожному з героїв фільмів. Для нас, "Метінвесту", підтримка цієї ініціативи - це про залученість кожного. Про можливість показати, що як серед 8000 наших мобілізованих, так і серед 50000 інших співробітників є місце героям, які в скрутні часи роблять все і трохи більше для перемоги України", - сказав після прем'єри директор з корпоративних комунікацій групи "Метінвест" Олег Давиденко, яка разом із USAID і ДТЕК стала партнерами створення фільмів.

Зі свого боку Станкевич під час прем'єрного показу повідомив, що цільовою аудиторією є зарубіжні глядачі, яким хотілося б передати ситуацію в Україні в умовах війни через долі людей. У планах режисера продовжувати проект, зокрема, зараз він працює над ще двома серіями.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

Президент Гани: Українська формула миру є ключовою рамкою для досягнення тривалого миру

Глава МЗС Саудівської Аравії: Серйозні переговори на шляху до миру потребуватимуть важких компромісів

Територіальні поступки України не принесуть мир - Каллас

Будь-який майбутній діалог із РФ має базуватися на міжнародному праві та статуті ООН, і саме Україна має вирішити, коли він стане можливим, - голова Європарламенту

Дуда: Україна має повне право захищати свій суверенітет у будь-який спосіб, який співвідноситься з міжнародним правом

Напад на Україну був незаконним, але одностороннє використання російських активів також незаконне - президент Кенії

Позиція Катару спирається на принципи ООН і недоторканність кордонів у вирішенні "українсько-російського конфлікту"

Японія посилить підтримку України в енергетичній сфері та розмінуванні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА