12:09 16.01.2013

"АероСвiт" залишає за собою 6 напрямкiв до кiнця сiчня

2 хв читати
"АероСвiт" залишає за собою 6 напрямкiв до кiнця сiчня

Авiакомпанiя "АероСвiт" (Київ) вводить тимчасовий розклад польотiв iз 16 до 31 сiчня 2013 року, згiдно з яким залишає за собою оперування шiстьма повiтряними лiнiями: чотирма мiжнародними та двома внутрiшнiми.

Згiдно з прес-релiзом авiакомпанiї, вона продовжить виконання далекомагiстральних рейсiв до Нью-Йорка, Бангкока та Пекiна. При цьому можлива оптимiзацiя розкладу польотiв до Пекiна на перiод святкування Нового року в Китаї.

Авiакомпанiя також забезпечить сполучення мiж Києвом та Iвано-Франкiвськом i Днiпропетровськом.

Водночас обслуговування низки маршрутiв буде призупинено. Зокрема, починаючи з 23 сiчня, "АероСвiт" завершує програму польотiв до Хошимiна та Гоа у зв'язку iз закiнченням перiоду активного туристичного сезону пiсля зимових свят.

Окрiм цього, з 16 сiчня компанiя також скасовує польоти до Санкт-Петербурга та Стамбула через зниження комерцiйного завантаження на рейсах до цих пунктiв унаслiдок призупинення участi "АероСвiту" в регiональних системах взаєморозрахункiв IATA BSP, проте продовжить виконання рейсiв до/з Ташкента.

Ранiше, з 15 сiчня, авiакомпанiя з цiєї самої причини припинила обслуговування лiнiї Київ-Москва.

Згiдно з повiдомленням, "АероСвiт" продовжить вивезення пасажирiв iз пунктiв, польоти до яких ранiше було скасовано. Зокрема, в середу, 16 сiчня, вiдбудеться рейс за маршрутом Київ-Мiнськ-Київ. Зi столицi України лiтак вилетiв о 9:35.

Як повiдомлялося, Мiжнародна асоцiацiя повiтряного транспорту (IATA) 10 сiчня iнформувала "АероСвiт" про те, що була вимушена надати iнструкцiї регiональним системам IATA BSP щодо призупинення розрахункiв агентiв iз продажу авiаперевезень з авiакомпанiєю через систему BSP.

IATA також повiдомила, що рекомендувала агентам перейти безпосередньо на прямi двостороннi розрахунки з авiакомпанiєю.

"Водночас побудова альтернативної системи реалiзацiї авiаквиткiв шляхом прямих взаєморозрахункiв з авiакомпанiями та агентами потребуватиме часу. Пiсля запуску такої системи "АероСвiт" планує вiдновити експлуатацiю низки повiтряних лiнiй", - повiдомив ранiше "АероСвiт".

"АероСвiт" до виниклої у 2012 роцi кризи, яка призвела до подання авiакомпанiєю наприкiнцi грудня заяви про порушення справи про банкрутство, заявляв про обслуговування 80 мiжнародних маршрутiв. Компанiя мала флот у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, зокрема восьми далекомагiстральних Boeing 767 та 20 середньомагiстральних Boeing 737, а також використовувала лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 та ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА