12:39 03.12.2013

ІнАУ засуджує розгін Євромайдану та закликає провайдерів знайти можливість забезпечити безкоштовний Wi-Fi у центрі Києва

1 хв читати

Інтернет асоціація України (ІнАУ) рішуче засудила застосування сили правоохоронними органами проти мітингувальників у Києві й закликала інтернет-провайдерів знайти можливість забезпечити безкоштовний Wi-Fi у центрі Києва.

"Ми закликаємо всіх небайдужих інтернет-провайдерів і операторів зв'язку зробити все можливе для забезпечення безперебійної роботи інтернет-доступу й важливих комунікаційних ресурсів "Твиттер", "Фейсбук", "Українська правда", "Гугл" з усіма сервісами. Також закликаємо консолідувати компанії, які можуть знайти технічне рішення для покриття центру Києва безкоштовним Wi-Fi і запустити сервіс", - ідеться в повідомленні асоціації, поширеному у вівторок.

Асоціація також закликала всіх небайдужих інтернет-користувачів зняти паролі та відкрити вільний доступ із власних Wi-Fi-точок і виставити їх біля зовнішніх вікон.

ІнАУ у своїй заяві вимагає усунення від виконання обов'язків і притягнення всіх винних у застосуванні сили проти мирних протестів до кримінальної відповідальності.

Інтернет асоціація України створена в листопаді 2000 року з метою консолідації зусиль усіх зацікавлених сторін у розвитку Інтернету в Україні. Наразі об'єднує 105 діючих і 53 асоційованих членів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Директор ЦРУ Бернс попереджає, що Україна може програти війну з Росією до кінця року, якщо США не надішлють більше допомоги

Зеленський нагородив Алена Делона орденом "За заслуги "

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА