16:38 20.12.2017

Ініціатива про продаж телеканалу ZIK виходила від самого Димінського - Загорій

2 хв читати

Інформація, поширена телеканалом ZIK про начебто спробу його рейдерського захоплення з боку подружжя народного депутата Гліба Загорія, є вигадкою і наклепом, заявила на своїй сторінці в соцмережі Facebook дружина депутата Катерина Загорій.

"Наша зустріч відбулась за пропозицією Петра Димінського (100% бенефіціарний власник каналу - ІФ) у місті Афіни (Греція) після ознайомлення з документами, які особисто приніс в наш офіс представник телеканалу ZIK", - написала вона.

К.Загорій наполягає на відсутності будь-яких протиправних дій зі свого боку та боку її чоловіка, спростовуючи інформацію про начебто висунення П.Димінському вимог, "тим більше від Адміністрації президента України".

"Оскільки йому це достовірно відомо, я звертаюся особисто до П.Димінського із закликом самому спростувати цей наклеп. В іншому разі мною буде вжито заходів щодо захисту нашої честі та гідності", - наголосила дружина депутата, яка тривалий час очолювала "Індустріальний телевізійний комітет", у 2014-2016 рр. була членом Нацради із телебачення і радіомовлення та покинула її за власним бажанням.

К.Загорій вважає, що бізнесмен свідомо маніпулює ситуацією через небажання відповідати за участь у смертельній ДТП.

Як повідомлялося, 18 серпня автомобіль із кортежу бізнесмена, власника футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського врізався в "Опель", за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріла. Жінка загинула внаслідок ДТП. Її родичі стверджують, що за кермом "Мерседеса" перебував бізнесмен П.Димінський.

Водночас один із його охоронців Андрій Борщ повідомив поліції, що він керував автомобілем під час ДТП. Його взяли під варту за рішенням суду, а П.Димінський 22 серпня полетів до Швейцарії.

Минулого тижня Міністерство внутрішніх справ повідомило про те, що П.Димінського оголошено в розшук як підозрюваного в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть постраждалого) Кримінального кодексу України. Кримінальне провадження стосовно А.Борща було закрито з огляду на відсутність у його діях складу кримінального злочину.

Водночас керівництво телеканалу ZIK заявило про рейдерську спробу через відмову власника "передати телеканал в управління на три роки".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Посол України в США: Сподіваємося, що правки, які зменшують або виключають допомогу Україні, будуть відхилені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА