17:16 07.06.2018

Інформсистема з управління людськими ресурсами в держорганах запрацює в 2020 році - Саєнко

1 хв читати
Інформсистема з управління людськими ресурсами в держорганах запрацює в 2020 році - Саєнко

Інформаційна система з управління людськими ресурсами в державних органах запрацює в 2020 році, а в найближчі тижні Національне агентство з питань державної служби має намір оголосити тендери на закупівлю відповідного програмного забезпечення, повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко.

"Уже в найближчі тижні буде оголошено закупівлю програмного забезпечення до інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах (HRMIS), яка значно підвищить ефективність державної служби та спростить тисячі бюрократичних процедур, якими, незважаючи на істотний прогрес в останні роки, все ще зловживають державні інституції", - написав він у соцмережі" Фейсбук ".

Проект профінансує Європейський Союз за рахунок безповоротних грантових коштів, партнером також виступить Всесвітній банк, додав О.Саєнко.

За його словами, проект буде реалізовуватися в два етапи. На першому заплановано створити систему, яка охопить центральні органи виконавчої влади, а на другому - залучення до неї всіх державних органів.

"Таким чином, в кінці листопада 2018 роки плануємо вийти на підписання контракту з реалізації цього проекту, а вже в 2020-му році система буде працювати у всіх центральних органах виконавчої влади", - підсумував міністр Кабінету Міністрів.

Як повідомлялося, в кінці минулого року схвалив концепцію впровадження інформсистеми управління людськими ресурсами в держорганах, затвердивши план заходів щодо її реалізації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА