14:38 17.07.2018

Саєнко представить Україну на OG Partnership Global Summit

2 хв читати
Саєнко представить Україну на OG Partnership Global Summit

Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко візьме участь у V Глобальному саміті "Партнерства "Відкритий Уряд" (Open Government Partnership Global Summit 2018), що відбудеться у Грузії, повідомляє урядовий портал.

В середу, 18 липня Олександр Саєнко візьме участь в панельній дискусії на тему "Вплив, можливості та виклики для Open Government and OGP у Східному партнерстві".

В рамках візиту до Грузії Олександр Саєнко також проведе зустріч з новопризначеним Прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе. Під час зустрічі планується обговорити стан і перспективи двосторонніх відносин, зокрема реалізацію домовленостей, досягнутих під час візиту до Грузії Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана в листопаді минулого року.

Крім того, Міністр зустрінеться з заступником генерального директора DG NEAR Європейської Комісії Катариною Матерновою та Виконавчим директором Партнерства «Відкритий Уряд» Санджеєм Прадханом, під час яких обговорить подальше розширення співпраці в рамках проекту

 "Партнерство "Відкритий Уряд" - багатостороння ініціатива, що спрямована на забезпечення виконання зобов’язань урядів щодо впровадження прозорості, залучення громадян до процесу прийняття рішень, боротьби з корупцією та використання нових технологій для підвищення ефективності урядування.

Вона була офіційно започаткована 20 вересня 2011 року, коли 8 країн-засновниць (Сполучені Штати Америки, Бразилія, Мексика, Норвегія, Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії, Індонезія, Філіппіни, Південно-Африканська Республіка ) підписали Декларацію Партнерства й оголосили національні плани дій. На сьогодні понад 70 країн-учасниць Партнерства та 15 субнаціональних урядів взяли на себе зобов’язання зробити свої уряди більш відкритими та спроможними.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА