14:15 25.05.2020

У Кагарлику розформовано відділ поліції після зґвалтування затриманої

1 хв читати

Відділ поліції в м. Кагарлику Київської області розформовано, двох його співробітників затримано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання, а інших направлено на переатестацію після інциденту з побиттям і зґвалтуванням затриманої жінки, до чого виявилися причетні місцеві правоохоронці.

"Учора до поліції поступило повідомлення про те, що до місцевої лікарні звернулася жінка 1994 р. н. з повідомленням про побиття і зґвалтування. За її словами, до цих правопорушень причетні співробітники поліції. Це повідомлення одразу почали відпрацьовувати співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли до відділу поліції для надання пояснень щодо крадіжок майна", - повідомляється на офіційному сайті Національної поліції України в понеділок.

Співробітники органів внутрішньої безпеки Нацполіції затримали двох співробітників Кагарлицького відділу поліції, наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Керівник Національної поліції України Ігор Клименко звільнив поліцейських, підозрюваних у скоєнні злочину, усунув від виконання службових обов'язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування усього підрозділу й переатестацію всього особового складу Кагарлицького відділу поліції.

Крім того, як повідомляють у Нацполіції, всю інформацію про інцидент передано до Державного бюро розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок нічного удару по Харкову поранено двох людей, окупанти завдали ударів і по центру Золочева

Окупанти вдарили по житловому комплексу в Харкові, поки що без постраждалих

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА