14:15 25.05.2020

У Кагарлику розформовано відділ поліції після зґвалтування затриманої

1 хв читати

Відділ поліції в м. Кагарлику Київської області розформовано, двох його співробітників затримано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання, а інших направлено на переатестацію після інциденту з побиттям і зґвалтуванням затриманої жінки, до чого виявилися причетні місцеві правоохоронці.

"Учора до поліції поступило повідомлення про те, що до місцевої лікарні звернулася жінка 1994 р. н. з повідомленням про побиття і зґвалтування. За її словами, до цих правопорушень причетні співробітники поліції. Це повідомлення одразу почали відпрацьовувати співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Першочергова перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли до відділу поліції для надання пояснень щодо крадіжок майна", - повідомляється на офіційному сайті Національної поліції України в понеділок.

Співробітники органів внутрішньої безпеки Нацполіції затримали двох співробітників Кагарлицького відділу поліції, наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Керівник Національної поліції України Ігор Клименко звільнив поліцейських, підозрюваних у скоєнні злочину, усунув від виконання службових обов'язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування усього підрозділу й переатестацію всього особового складу Кагарлицького відділу поліції.

Крім того, як повідомляють у Нацполіції, всю інформацію про інцидент передано до Державного бюро розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА