11:31 27.10.2021

Рябошапка: санкційна політика президента повністю провалилась

1 хв читати
Рябошапка: санкційна політика президента повністю провалилась

Черговий серіал від студії "95 квартал" під назвою санкційна політика РНБО та президента Зеленського з тріском провалився.

Спочатку рейтинги були високі, на Банковій раділи, підтримка президента росла. Та потім щось пішло не так – невдовзі ми дізнались про "помилки" у списках РНБО. Далі була приголомшлива інформація від журналістів про торгівлю місцями у списках – мовляв, можна було заплатити і не потрапити під санкції. А фіналом провалу стало те, що фактично глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив цю інформацію.

"Це все свідчить, що правоохоронні органи, які подавали інформацію, апарат та сама РНБО уражені некомпетентністю та корупцією, а тому абсолютно очевидно, що не можна надавати цьому органу нові повноваження. Адже матимемо ті самі 108 помилок у написанні прізвищ трьох олігархів та торгівлю місцями у списку", – каже співзасновник Центру національної стійкості та розвитку Руслан Рябошапка.

На його думку, необхідно переглянути закон про санкції, позбавити РНБО непритаманних їй функцій, застосовувати репресії за відсутності належних правил застосування санкцій і вилікувати РНБО від корупції та некомпетентності.

 

Пресслужба Центру національної стійкості та розвитку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА