16:38 13.12.2012

"АероСвiт" сподiвається вiдновити польоти до Шереметьєво пiсля чергового платежу аеропорту

2 хв читати
"АероСвiт" сподiвається вiдновити польоти до Шереметьєво пiсля чергового платежу аеропорту

Авiакомпанiя "АероСвiт" готується здiйснити черговий платiж аеропорту Шереметьєво в рамках запропонованого ранiше графiка погашення заборгованостi та сподiвається вiдновити польоти до Москви з вечора четверга.

Як йдеться в повiдомленнi авiакомпанiї в середу ввечерi, наразi вона скасувала всi рейси вiд 12 грудня, а також ранковi та деннi рейси 13 грудня в Москву з Києва, Днiпропетровська i з Москви до мiст України.

"АероСвiт" уточнює, що продовжує дiалог iз керiвництвом "Шереметьєво" про вiдновлення рейсiв Київ-Москва-Київ i Днiпропетровськ-Москва-Днiпропетровськ, а також нагадує, що вирiшив питання щодо прольоту в повiтряному просторi РФ i зобов'язань перед аеропортами Санкт-Петербурга , Калiнiнграда i Ростова-на-Дону.

У документi також наголошується, що компанiя керується власною процедурою доправлення пасажирiв скасованих рейсiв, незалежно вiд того, чи включається в цю роботу той чи iнший аеропорт. Ця процедура передбачає здiйснення за рахунок авiакомпанiї переоформлення квиткiв до пункту призначення (зазначеного у квитку) на рейси авiакомпанiй-партнерiв, обслуговування пасажирiв скасованих i затриманих рейсiв. Пасажири скасованих рейсiв також можуть отримати компенсацiю повної вартостi перевезення за мiсцем придбання авiаквитка.

Водночас "АероСвiт" висловлює подяку Шереметьєво за органiзацiйну допомогу в обслуговуваннi пасажирiв у вiдповiдностi з чинним договором, а також за вiдправку до України трьох пасажирiв за рахунок аеропорту.

Ранiше повiдомлялося, що Росавiацiя i "Шереметьєво" з 00:00 мск 11 грудня припинили обслуговування рейсiв українського авiаперевiзника через борги, проте пiзнiше "АероСвiту" вдалося улагодити питання з Росавiацiєю. Згiдно з даними "Шереметьєво", борг української авiакомпанiї перед ним та його компанiями перевищив 165, 5 млн рублiв (понад $5 млн).

"АероСвiт" щодня виконував шiсть рейсiв до аеропорту "Шереметьєво", зокрема чотири рейси за маршрутом Київ-Москва-Київ i два рейси Днiпропетровськ-Москва-Днiпропетровськ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

Прокурор МКС запитує ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю, міністра оборони та лідерів ХАМАСу щодо ситуації в Палестині - сайт суду

Із 18 липня повістки почнуть розсилати поштою - постанова Кабміну

Будинок для ВПО відкрито в одному із сіл Великогаївської громади Тернопільщини

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА