11:36 04.02.2013

"Днiпроавiа" 4 лютого скасувало рейси з Києва до Днiпропетровська та Iвано-Франкiвська

2 хв читати

Авiакомпанiя "Днiпроавiа" (Днiпропетровськ), що входить разом з "АероСвiтом" (Київ) та "Донбасаеро" (Донецьк) до альянсу "Українська авiацiйна група", 4 лютого 2013 року скасувала три рейси з Києва до Днiпропетровська та один рейс до Iвано-Франкiвська, повiдомляється на онлайн-табло аеропорту "Бориспiль".

У прес-службi аеропорту агентству "Iнтерфакс-Україна" повiдомили, що скасування рейсiв не пов'язано з роботою аеропорту, а викликано рiшенням компанiї. Водночас у довiдцi авiакомпанiї агентству зазначили, що рейси скасовано з комерцiйних причин.

Як повiдомлялося, "Днiпроавiа" наприкiнцi сiчня 2013 року звернулася до "АероСвiту" з пропозицiєю виконувати його рейси з Києва до Днiпропетровська та Iвано-Франкiвська пiд власним кодом.

Як повiдомили тодi агентству "Iнтерфакс-Україна" в "АероСвiтi", це вiдповiдає програмi його реструктуризацiї, у рамках якої компанiя спецiалiзуватиметься на обслуговуваннi далекомагiстральних рейсiв.

Виконання зазначених рейсiв "Днiпроавiа" планувала розпочати з 1 лютого 2013 року.

До цього "Днiпроавiа" з 8 сiчня 2013 року у зв'язку з припиненням оперування рейсiв закрила продаж авiаквиткiв на власному сайтi, а "АероСвiт" заявив, що продовжить використовувати лiтаки "Днiпроавiа" на своїх рейсах згiдно з договорами про надання транспортних послуг.

Тим часом 20 грудня 2012 року в Українi було зареєстровано ТОВ "Авiацiйна компанiя "Авiаднiпро", розташоване в с. Старi Кодаки (Днiпропетровська обл.). Його керiвником є Сергiй Ткаченко, який ранiше очолював "Днiпроавiа".

Альянс "Українська авiацiйна група" пiдконтрольний українськiй групi "Приват" (Днiпропетровськ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Сили оборони відбили 31 атаку на авдіївському і 36 на бахмутському напрямку, загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень

Росіяни за добу здійснили два ракетних і 120 авіаударів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА