17:37 04.01.2013

"АероСвiт" заявляє про вирiшення питання оплати послуг "Украероруху"

2 хв читати

Питання оплати авiакомпанiєю "АероСвiт" (Київ) послуг Держпiдприємства обслуговування повiтряного руху України ("Украерорух"), що виникли в п'ятницю, було вирiшено ще в першiй половинi дня, повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в прес-службi авiаперевiзника.

Так у компанiї прокоментували повiдомлення Мiжнародного аеропорту "Бориспiль" про отримане ним попередження "Украероруху" щодо припинення обслуговування рейсiв авiакомпанiї з 12:00 4 сiчня 2013 року.

"У ситуацiях, коли контрагенту потрiбно пiдтвердження оплати, достатньо дочекатися вiдправлення копiї платiжного документа, а не публiчно заявляти про призупинення обслуговування рейсiв компанiї", - наголосив представник прес-служби "АероСвiту".

Вiн зазначив, що заяви, якi прозвучали з боку аеропорту, дещо дисонують з його запевненнями в пресi про турботу щодо базових перевiзникiв, а також про жаль "Борисполя" стосовно скорочення обсягiв перевезень базових компанiй, що може призвести до скорочення персоналу аеропорту.

Як повiдомлялося, мiжнародний аеропорт "Бориспiль" заявив про призупинення обслуговування рейсiв "АероСвiту", починаючи з рейсу VV 257 Київ-Копенгаген о 12:50 4 сiчня, у зв'язку з порушенням авiаперевiзником фiнансової дисциплiни, i зазначив, що "Украерорух" також попередило про припинення обслуговування рейсiв "АероСвiту".

Пiсля цього "АероСвiт" повiдомив, що врегулював питання оплати послуг аеропорту, а "Бориспiль" повiдомив про отримання повiдомлення авiакомпанiї "АероСвiт" щодо часткової передоплати за послуги, якi буде надано в наступнi днi, та гарантiйний лист iз зобов'язаннями перерахувати кошти за фактично наданi послуги в середу, 9 сiчня 2013 року, та почав обслуговувати рейси "АероСвiту" на вилiт.

"У разi невиконання гарантiйних зобов'язань або затримок iз подальшою передоплатою аеропорт "Бориспiль" припинить обслуговування рейсiв авiакомпанiї на вилiт iз 12:00 9 сiчня 2013 року", - повiдомив аеропорт.

"АероСвiт" засновано в 1994 роцi. Базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль". Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадочних повiтряних лiнiй. Має флот у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, зокрема восьми далекомагiстральних Boeing 767 та 20 середньомагiстральних Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 та ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тривають бої біля Стариці та Вовчанська на харківському напрямку - Генштаб ЗСУ

Керівництво Ізраїлю не сприймає планів видати ордери МКС на арешт Нетаньяху і глави ізраїльського Міноборони

У ЄС закликали припинити напади на медичні заклади на палестинських територіях

Раді рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, що зрівнює в правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни

Індія братиме участь у майбутньому Саміті миру в Швейцарії - ЗМІ

Двох харків'ян, які наводили ворожий вогонь на місця зосередження ЗСУ, засуджено до 15 років в'язниці - прокуратура

Міноборони затвердило нову політику про людський капітал у Силах оборони

Росіяни намагатимуться просунутися далі й створити буферну зону вздовж українського кордону, більше допомоги Україні на підході - глава Пентагону

ВР рекомендують ухвалити в цілому законопроєкт, який регулює діяльність держорганів щодо пошуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

До суду скеровано обвинувачення проти ексмера Куп'янська, який здав місто в перші дні повномасштабного вторгнення РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА