17:04 09.01.2013

"АероСвіт" відновив рейси між Тель-Авівом і Києвом

2 хв читати

Літак авіакомпанії "АероСвіт" (Київ), згідно з інформацією онлайн-табло аеропортів Ізраїлю, в середу вилетів із Тель-Авіва до Києва.

Як повідомлялося, 6 січня через скасування рейсу Тель-Авів - Київ в міжнародному аеропорту Тель-Авіва "Бен-Гуріон" в складній ситуації опинилися 54 громадянина України.

"АероСвіт" 9 січня заявив про намір повернути в експлуатацію літаки, що необґрунтовано затримали в кількох зарубіжних аеропортах.

"Наразі створюються штучні перешкоди для повернення в експлуатацію літаків, що їх зупинили у кількох зарубіжних аеропортах, і поновленню регулярності польотів компанії", - повідомив "АероСвіт" у середу.

Раніше авіаперевізник повідомив про вимушене скасування низки рейсів через призупинення обслуговування в деяких аеропортах, зокрема, у Варшаві, Стокгольмі, Копенгагені та Тель-Авіві, що, в свою чергу, обмежило рівень забезпечення своєчасного виконання рейсів в інших напрямках.

Як зазначав "АероСвіт", рішення адміністрацій деяких аеропортів і хендлінгових компаній були викликані побоюваннями щодо припинення українським перевізником оперування та розрахунків за надане обслуговування у зв'язку з його зверненням до суду з приводу порушення справи про банкрутство. У зв'язку з цим авіаперевізник направив всім контрагентам письмове повідомлення про намір продовжити оперування та виконання поточних зобов'язань.

"АероСвіт" заснований в 1994 році. Базується в міжнародному аеропорту "Бориспіль" (Київ). Обслуговує 80 міжнародних маршрутів до 34 країн, зокрема сім трансконтинентальних безпосадкових повітряних ліній. Оперує флотом у складі 28 повітряних суден виробництва компанії Boeing, включно із вісьмома далекомагістральними Boeing 767 і 20 середньомагістральними Boeing 737. Також використовує літаки перевізників-партнерів Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 і ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА