17:15 10.01.2013

"АероСвіт" спростовує інформацію про плановане масове звільнення співробітників

2 хв читати

Авіакомпанія "АероСвіт" (Київ) надалі реалізовує програму заявленої наприкінці 2012 року реструктуризації, у рамках якої передбачено часткове скорочення штату співробітників, йдеться в повідомленні прес-служби авіакомпанії, оприлюдненому у зв'язку з інформацією, що з'явилася в ЗМІ, про плани звільнення всіх співробітників "АероСвіту" через півтора місяця.

"У листопаді минулого року після змін у керівництві "АероСвіту" менеджменту було доручено підготувати програму реструктуризації діяльності авіакомпанії. Її вже затверджено наглядовою радою компанії та доопрацьовано з урахуванням рекомендацій членів наглядової ради", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, програма передбачає значне скорочення операційних витрат "АероСвіту" та його поступовий вихід із зони збитковості. Частину операцій буде передано на аутсорсинг, а маршрутну мережу переглянуто, внаслідок чого зміниться структура авіакомпанії. Крім того, передбачається реорганізація та скорочення штату авіаперевізника.

"З урахуванням запланованого скорочення персоналу деяких співробітників авіакомпанії відповідно до національного трудового законодавства було заздалегідь попереджено про звільнення", - йдеться в повідомленні "АероСвіту".

Авіакомпанія зазначає, що в процесі реорганізації її адміністрація повністю дотримується вимог трудового законодавства.

Раніше в ЗМІ з посиланням на голову первинної профспілкової організації "АероСвіту" Владислава Неговського з'явилася інформація про те, що через півтора місяця всіх працівників "АероСвіту" буде звільнено. За його словами, листи з таким рішенням компанії отримали авіаційні профспілки.

"АероСвiт" засновано в 1994 роцi. Базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль". Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадочних повiтряних лiнiй. Має флот у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, зокрема восьми далекомагiстральних Boeing 767 та 20 середньомагiстральних Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 та ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО не мають наміру розміщувати свої війська в Україні - Столтенберг

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА