17:36 10.01.2013

Затриманий рейс "АероСвiту" з Бангкока вилетiв до Києва

2 хв читати

Рейс авiакомпанiї "АероСвiт", що було затримано в четвер в Бангкоку (Таїланд) через зрив графiка перерахування до авiакомпанiї коштiв вiд продажу авiаквиткiв та проблеми в обслуговуваннi лiтака, вилетiв до Києва, повiдомила прес-служба авiакомпанiї.

"Також сьогоднi до кiнця дня "АероСвiт" за сприяння авiакомпанiй-партнерiв забезпечить повернення до України пасажирiв з Тель-Авiва", - йдеться в повiдомленнi.

Також авiакомпанiя обiцяє забезпечити чiтке iнформування про розклад польотiв для запобiгання скасуванню та затримки рейсiв.

"Так, протягом найближчих двох годин "АероСвiт" оприлюднить тимчасовий графiк авiарейсiв, чинний до 00:00 15 сiчня 2013 року, i забезпечить його виконання", - наголошується в повiдомленнi.

Iнформацiю про подальший розклад польотiв авiакомпанiї буде надано до 12:00 11 сiчня 2013.

Крiм того, "АероСвiт" гарантує пасажирам доправлення до мiсця призначення згiдно з придбаними квитками власними рейсами або рейсами перевiзникiв-партнерiв або повернення коштiв за мiсцем придбання квиткiв за процедурою, передбаченою правилами перевезень.

Як повiдомлялося, "АероСвiт" у четвер вибачився перед пасажирами рейсу Бангкок - Київ за незручностi у зв'язку з затримкою лiтака внаслiдок неможливостi своєчасної оплати послуги через необґрунтоване блокування надходжень на рахунки авiакомпанiї коштiв вiд продажу авiаперевезень.

У зв'язку з цим "АероСвiт" був змушений шукати iншi ресурси для оплати послуг, однак це не вдалося оперативно зробити через рiзницю в часi мiж Києвом i Бангкоком. Лiтак мав вилетiти з Таїланду о 1:00 за к.ч.

"АероСвiт" закликав усiх контрагентiв, провайдерiв послуг та банкiвськi установи дотримуватися чинної угоди, своєчасно i в повному обсязi виконувати зобов'язання перед авiакомпанiєю. Їх порушення призводить до серйозних збоїв в оперуваннi, зазначає авiаперевiзник.

"АероСвiт" заснований в 1994 роцi. Базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль" (Київ). Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадкових повiтряних лiнiй. Оперує флотом у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, включно з вiсьмома далекомагiстральними Boeing 767 i 20 середньомагiстральними Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 i ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА