13:49 11.01.2013

IATA вилучила "АероСвiт" iз системи взаєморозрахункiв BSP - авiацiйнi агенти

1 хв читати

Мiжнародна асоцiацiя повiтряного транспорту (IATA) вилучила авiакомпанiю "АероСвiт" (Київ) iз системи взаєморозрахункiв мiж авiакомпанiями та агентами з продажу авiаперевезень (BSP), повiдомляють у мережi Iнтернет авiацiйнi агенти.

Як повiдомлялося, "АероСвiт" 10 сiчня заявив про безпiдставнi дiї фiнансового департаменту IATA, зазначивши, що "IATA BSP Україна" - регiональний пiдроздiл системи BSP - грубо порушує затверджений IATA календар перерахування коштiв авiакомпанiї за реалiзованi авiаквитки. Це призводить до порушення графiка розрахункiв авiакомпанiї на наданi їй послуги i, як наслiдок, до зриву багатьох авiарейсiв.

"Крiм того, для пролонгацiї участi в IATA BSP перед "АероСвiтом" було поставлено необґрунтованi, в десятки разiв завищенi фiнансовi вимоги. Отже, свiдомо руйнується механiзм взаємодiї "АероСвiту" з агентами-учасниками BSP у рiзних країнах", - повiдомив "АероСвiт".

"АероСвiт" зазначав, що продовжить дiалог iз керiвництвом IАТА та сподiвається на досягнення компромiсного рiшення, що дасть змогу зберегти наявну систему продажу авiаперевезень у повнiй вiдповiдностi до резолюцiй IАТА.

"АероСвiт" заснований у 1994 роцi. Базується в Мiжнародному аеропорту "Бориспiль". Обслуговує 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадочних повiтряних лiнiй. Має флот у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, зокрема вiсiм далекомагiстральних Boeing 767 та 20 середньомагiстральних Boeing 737. Також використовує лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 та ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА