12:02 12.01.2013

"АероСвiт" через два тижнi пiсля справи про банкрутство створив антикризовий штаб

2 хв читати

Авiакомпанiя "АероСвiт", що iнiцiювала наприкiнцi минулого року порушення справи про банкрутство, створила антикризовий штаб iз метою забезпечення тимчасового розкладу польотiв та iнформування пасажирiв про оперативнi змiни в графiку рейсiв.

"Найближчим часом буде розроблено й реалiзовано оперативну процедуру повернення коштiв за невикористанi квитки, якою пасажири скасованих рейсiв зможуть скористатися в режимi онлайн на сайтi авiакомпанiї", - йдеться в повiдомленнi авiаперевiзника в п'ятницю ввечерi.

Згiдно з ним, вона вже працює в тестовому режимi: пасажирам запропоновано на сайтi заповнити "Форму повернення коштiв".

До складу штабу ввiйшли представники всiх ключових пiдроздiлiв компанiї iз забезпечення виконання рейсiв i обслуговування пасажирiв. Крiм польотiв, передбачених тимчасовим розписом, штаб має намiр також органiзовувати додатковi рейси для доставки пасажирiв компанiї та iнформувати про оперативнi змiни в розкладi польотiв на сайтi "АероСвiту", його сторiнцi на Facebook i за окремими телефонами.

Напередоднi авiакомпанiя, що ранiше заявляла про обслуговування 80 мiжнародних маршрутiв, повiдомила, що з 11 по 14 сiчня виконуватиме польоти лише в Українi та за п'ятьма далеко-i середньомагiстральними маршрутами за кордон. У результатi 11 сiчня було скасовано близько 40 рейсiв на прилiт i вилiт, зокрема низку з них - в Українi.

Компанiя також обiцяла оголосити в п'ятницю тимчасовий розклад польотiв пiсля 14 сiчня, однак поки що така iнформацiя вiдсутня.

Як повiдомлялося, "АероСвiт" у своїй заявi про порушення справи про банкрутство повiдомив, що на 27 грудня його заборгованiсть перед кредиторами, яка не оспорюється, становить 4,27 млрд грн, тодi як загальна балансова вартiсть активiв компанiї на 30 вересня становила 1,47 млрд грн.

Авiакомпанiя також заявила, що подача цього позову, задоволеного судом 29 грудня, була здiйснена у рамках реструктуризацiї з метою початку процедури санацiї, вiдновлення платоспроможностi та забезпечення виконання зобов'язань перед кредиторами в повному обсязi.

Однак поки що кiлькiсть скасованих рейсiв авiакомпанiї росте, у неї виникає дедалi бiльше проблем з авiавладою, авiакомпанiями i аеропортами рiзних країн, а розклад польотiв пiсля 14 сiчня вiдсутня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни НАТО не мають наміру розміщувати свої війська в Україні - Столтенберг

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА