14:23 12.01.2013

"Вiзз Ейр Україна" запропонувала спецтариф для пасажирiв "АероСвiту" на рейсах до Грузiї

3 хв читати

Лоу-кост авiакомпанiя "Вiзз Ейр Україна", яка входить до групи Wizz Air, пропонує спецiальнi тарифи на рейсах мiж Україною та Грузiєю для пасажирiв скасованих рейсiв авiакомпанiї "АероСвiт" (обидвi - Київ).

Як повiдомила прес-служба українського лоу-коста, пасажири "АероСвiту", у яких є квитки на рейси Київ-Тбiлiсi, можуть придбати квитки через iнформацiйний центр Wizz Air i скористатися послугами авiакомпанiї на рейсах iз Києва до Кутаїсi за тарифом 569 грн плюс збiр за бронювання (92 грн).

Кiлькiсть квиткiв за спецiальною цiною обмежена наявнiстю мiсць на рейсах.

За словами генерального директора "Вiзз Ейр Україна" Акоша Буша, ранiше авiакомпанiї Wizz Air i "Вiзз Ейр Україна" вже запропонували пасажирам рейсiв, скасованих "АероСвiтом", спецiальнi тарифи на рейсах мiж Україною та Угорщиною, а також Україною та Польщею.

"Вiзз Ейр Україна" зобов'язується без перебоїв здiйснювати операцiйну дiяльнiсть, що дасть змогу зменшити або уникнути можливих наслiдкiв скасування рейсiв ", - говорить А.Буш.

Загалом, пасажири з дiючими електронними квитками компанiї "АероСвiт" з датою вильоту з 12 по 31 сiчня 2013 р. можуть звернутися до Wizz Air i скористатися спецiальною пропозицiєю. Пасажири матимуть надати при реєстрацiї на рейс Wizz Air квиток на рейс авiакомпанiї "АероСвiт". Перебронювання має бути виконано до 15 сiчня 2013 року.

Як повiдомлялося, "АероСвiт", який ранiше обслуговував 80 мiжнародних маршрутiв, повiдомив, що з 11 по 14 сiчня виконуватиме польоти лише в Українi та за п'ятьма далеко-i середньомагiстральними маршрутами за кордон, пояснюючи таке рiшення програмою реструктуризацiї дiяльностi.

"АероСвiт" обiцяв продовжити обслуговування далекомагiстральних маршрутiв до Пекiна, Нью-Йорка, Хошимiна, Бангкока i Гоа, а також повiдомляв, що до скороченої мережi мiжнародних середньомагiстральних рейсiв у найближчi чотири днi входитимуть повiтрянi лiнiї Київ - Москва, Київ - Санкт-Петербург, Київ - Стамбул, Одеса - Стамбул i Київ - Ташкент, а оперування на рештi мiжнародних середньомагiстральних повiтряних лiнiях компанiя припинить з 11 сiчня до 00:00 15 сiчня 2013 року.

Пiсля цього "АероСвiт" повiдомив, що крiм зазначеного графiка польотiв вiн виконає 11 сiчня, додатковi польоти за маршрутами Київ - Прага - Київ, Київ - Тбiлiсi - Київ, Київ - Астана - Київ.

На 12 сiчня, "АероСвiт" додатково готував до вiдправки рейси Київ - Ларнака - Київ, Київ - Прага - Київ, Київ - Софiя - Київ, Київ - Єреван - Київ, Київ - Баку - Київ.

Водночас "АероСвiт" ще 10 сiчня повiдомляв, що надасть розклад польотiв на наступний перiод зимової навiгацiї в п'ятницю, 11 сiчня, однак цього досi не сталося.

ТОВ "Авiалiнiї "Вiзз Ейр Україна" входить до групи компанiй Wizz Air. Перевiзник експлуатує два лiтаки Airbus-320 i планує навеснi 2013 р. отримати третiй лiтак.

Група Wizz Air розпочала роботу в 2004 роцi. Компанiї, що входять до її складу, виконують польоти до Великої Британiї, Францiї, Нiмеччини, Iталiї, Iспанiї, Польщi, Норвегiї, Фiнляндiї, Швецiї, Туреччини, Грецiї та iнших країн.

Флот групи налiчує 39 лiтакiв Airbus-320.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА