10:46 11.06.2014

"Київенерго" відключить від електропостачання освітлення на низці вулиць, зокрема на Кільцевій дорозі, через заборгованість КП "Київміськсвітло"

2 хв читати
"Київенерго" відключить від електропостачання освітлення на низці вулиць, зокрема на Кільцевій дорозі, через заборгованість КП "Київміськсвітло"

Станом на 10 червня заборгованість комунального підприємства "Київміськсвітло" перед ПАТ "Київенерго" за спожиту електроенергію сягнула понад 38,3 млн грн, у зв'язку з чим ПАТ попереджає про відключення вуличного освітлення низки об’єктів.

"У зв'язку з критичною заборгованістю ПАТ "Київенерго" 11-12 червня 2014 вимушено відключити об'єкти КП "Київміськсвітло", які забезпечують вуличне освітлення на вул. Космонавта Комарова в Солом’янському районі, вулицях Симиренка, Якуба Колоса, Кільцевій дорозі у Святошинському районі, вул. Леніна та просп. Григоренка в Дарницькому районі, вул. Закревського в Деснянському районі, вул. Мате Залки в Оболонському районі столиці", - йдеться в повідомленні "Київенерго", оприлюдненому в середу.

У "Київенерго" наголосили, що у встановлені терміни та відповідно до чинного законодавства повідомили про заплановані відключення об'єктів, які забезпечують вуличне освітлення КП "Київміськсвітло", прокурору міста Києва, керівництву Головного управління з надзвичайних ситуацій у Києві, Державної інспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної та теплової енергії в м. Києві, Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

"Борг столичних споживачів за спожиту електроенергію на початок червня поточного року сягнув 845 млн грн. Комунальне підприємство "Київміськсвітло" є одним із найбільших боржників за електропостачання, яке з травня 2013 року повністю припинило розрахунки з "Київенерго" та накопичило безпрецедентний борг у понад 38 млн грн. Ми змушені йти на крайні заходи стосовно КП "Київміськсвітло" і відключати об'єкти цього підприємства.

"Київенерго" розуміє, що відключення об'єктів, які забезпечують вуличне освітлення міста, може становити небезпеку для жителів і гостей столиці, тому закликає керівництво КП "Київміськсвітло" негайно сплатити заборгованість за спожиту електроенергію та відновити поточні розрахунки", - заявив директор СВП "Київські електричні мережі" ВАТ "Київенерго" Олександр Топал.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчими днями в Україні тепло, вдень до 21-26°

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

За добу на Харківщині одна загибла та 11 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів - Синєгубов

Російська армія найближчим часом має намір тиснути по всій лінії фронту - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА