14:41 17.04.2020

Віктор Лещинський: Карантин не зупинив роботу будівельних експертиз – вони працюють он-лайн

2 хв читати
Віктор Лещинський: Карантин не зупинив роботу будівельних експертиз – вони працюють он-лайн

"Карантин випробовує на міцність, експертні організатори залучають для роботи нові сучасні інструменти, які дозволяють працювати не менш ефективно", - вважає Віктор Лещинський, президент Національного експертно-будівельного альянсу України та керівник незалежної експертизи ПРОЕКСП.

Саме задля згуртування навколо нових можливостей експертні спільноти зберуться на он-лайн семінар "Особливості роботи експертних організацій в умовах карантину. Вихід на новий рівень розвитку", захід заплановано на 14-30, 21 квітня.

Про що дізнаються фахівці? Про систему моніторингу та управління життєвим циклом експертних висновків "Scandard", про неї розповість Михайло Кука, керівник компанії-інтегратора. А ще  про використання СRM-систем та їх значення для автоматизації бізнесу й їх швидкої адаптації під сучасні реалії. Про нові можливості, які відкриває HR стратегія, про те, як у пост-коронавірусних реаліях можна буде використовувати HR, розповість досвідчений фахівець Софія Паперник.

Виконавчий директор Національного експертно-будівельного альянсу України Олександр Петушков запевняє, що робота над проектами, на які очікують будівельники, не припиняється. Тож експерти не витрачають карантин на дозвілля, вони працюють он-лайн.

Професійне спілкування стало ще активнішим, попри карантинні обмеження. Експертна спільнота усвідомлює, що будівельна галузь має неабияку вагу у вітчизняному ВВП і економічному зростанні. Саме тому – необхідно працювати ще більше.

"Національний експертно-будівельний альянс України вірний своїм головним принципам: професійна спілка збирає найбільш активних та досвідчених фахівців, які діляться своїми знаннями. Це збагачує і рухає уперед. Це – сучасний підхід, який працює, незалежно від зовнішніх обставин", - переконаний Віктор Лещинський, який рік тому запропонував експертній спільноті об’єднатись у альянс.

Участь у семінарі безкоштовна, а зарєєструватись можна за адресою: [email protected]

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА