13:22 25.02.2021

Національний експертно-будівельний альянс став ключовим партнером Міжнародної Федерації фахівців з нерухомості

2 хв читати

25 лютого 2021 року, Київ

Щорічно провідні організації в сфері будівельної експертизи, виробництва будматеріалів, проектні бюро і будівельні фірми збираються в Києві, де під егідою НЕБАУ проводять своєрідну "звірку годинників". Як минув рік в галузі? Які тренди зараз стають актуальними? Які плани на рік і шанси їх втілити?

"Чим більше впливових організацій приєднається до Національного експертно-будівельного альянсу України - тим більше розвиненим буде ринок нерухомості, будівництва та експертизи", - заявив Віктор Лещинський, президент НЕБАУ під час Великої експертної ради.

На нинішньому Великій експертній раді до НЕБАУ приєдналося 8 партнерів. Це і лідер ринку група компаній "Фомальгаут", також підписано меморандум про співпрацю з урядово-громадською організацією "Разом проти корупції", а ще - з FIABCI, українським підрозділом Міжнародної організації фахівців з нерухомості. Віктор Лещинський від НЕБАУ і Дмитро Ковганич від FIABCI Ukraine, підписали меморандум про ключове членство альянсу в Міжнародній організації.

"З нетерпінням чекаю побачити більше заявок з України, висунутих Вашим альянсом, NEBAU, які братимуть участь у Всесвітньому конкурсі проектів FIABCI Prix D'Excellence Award, події, до якої варто долучитися, щоб індустрія нерухомості почала відновлення життєвого тонусу після пандемії", - заявив Флорентіно Дулалія, Всесвітній президент FIABCI International в привітанні он-лайн учасникам Великої експертної ради НЕБАУ.

Особливу увагу учасники ради звернули на необхідність розвитку самоврядування на експертному ринку, це дасть можливість очиститися від недобросовісних фірм.

Саме тому важлива нова співдружність - НЕБАУ і урядово-громадської організації "Разом проти корупції". "Експертне співтовариство в НЕБАУ - має дуже високий професійний рівень і авторитет. Вони не помічені в скандалах, вони беруть участь в серйозних проектах і це не "сплячий альянс", а дуже активно діюча в будівельній галузі молода організація", - заявив Михайло Серебряков, керівник нормопроектного напрямку суспільно-урядової організації "Разом проти корупції ".

Глава НЕБАУ Віктор Лещинський вважає, що експертна команда

альянсу витримала складний період карантину - був впроваджений цифровий експертний висновок і підпис, які практично унеможливили підробки, а це - важливий крок у боротьбі з корупцією в галузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА