17:00 11.06.2020

Об'єднання в групу ТМ Win Experts підніме експертизу на більш високий рівень -  Лещинський

2 хв читати

Група компаній, яка об'єдналася під брендом ТМ Win Experts - це бізнес-напрямок, що також входить і в суспільно-професійну спілку НЕБАУ.

"За три роки діяльності на ринку будівельної експертизи ми відчули, що необхідний "квантовий стрибок". Для цього треба щільна взаємодія між виробниками, архітекторами, проектувальниками і експертизою. Швидкість обміну інформацією і знання реалій при об'єднанні в одну групу збільшуються в рази. Саме тому ми і збираємо самий активних під брендом ТМ Win Experts - "експертиза, яка перемагає," - прокоментував створення нової ТМ Win Experts Віктор Лещинський, президент Національного експертно-будівельного альянсу України (НЕБАУ).


Тепер усі експертні звіти буде переведено в цифровий формат - це вперше в галузі будівельної експертизи. "Всі міністерства вже перейшли в цифровий формат, а експертні висновки досі -  паперові. ТМ Win Experts втілює це нововведення в реалії експертизи - тепер головний документ будь-якої експертної організації - експертний висновок - буде в цифровому форматі", - звернув увагу Олександр Пєтушков, виконавчий директор НЕБАУ.

Уже з червня буде запропоновано використання експертним організаціям двох механізмів: накладення цифрового підпису і печатки експерта на експертні звіти і систему захисту експертних висновків за допомогою унікальних DataMatrix кодів за технологією Blockchain.

Президент НЕБАУ Віктор Лещинський наголосив на необхідності експертних організацій максимально впроваджувати цифрові технології у своїй діяльності.

Як показав карантин, діджиталізація є вимогою часу.

Уже сьогодні в групі компаній ТМ Win Experts - понад двісті фахівців, всі вони мають досвід роботи від 18 років і більше. "За тими, хто зараз почав працювати в Win Experts - більш 30 тисяч реалізованих успішних проектів. Тепер все - від створення проекту, його втілення в життя і експертного супроводу - можливе в рамках ТМ Win Experts", - акцентує увагу Віктор Лещинський.

З 15 червня стартує Всеукраїнський онлайн-марафон "Стан та перспективи розвитку будівельної галузі 2020", в якому експерти Національного експертно-будівельного альянсу України візьмуть безпосередню участь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА