13:33 24.09.2021

Чому представникам бізнесу вигідно купувати електроенергію у ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут"

2 хв читати

З понад 200 підприємств, які купують електроенергію у ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", 30 обрали пакетну пропозицію газ + електроенергія. Вона передбачає обслуговування клієнта одним персональним менеджером, який веде обидва напрями та консультує з усіх питань, що виникатимуть.

Клієнтська база компанії збільшується щомісяця. Окрім надійної та стабільної роботи, є ряд інших переваг ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" як постачальника енергоресурсу.

Корпоративні клієнти компанії можуть обрати найбільш привабливі умови співпраці, зокрема індивідуальне формування ціни та зручний графік розрахунку. Наприклад, 80% бізнес-клієнтів надають перевагу оплаті по факту, ніж передплаті чи подекадній оплаті. Також з червня 2021 року в юридичних осіб є можливість платити за послугу розподілу електроенергії через свого постачальника. Це, в першу чергу, спрощує для бізнесу ведення бухгалтерії. 

"Розуміючи потреби клієнтів у фінансовій стабільності, "Дніпропетровськгаз Збут" запропонував малому та середньому бізнесу новий вигідний тариф "Фіксований", який захистить підприємців від коливання ціни. Завдяки таким крокам назустріч бізнесу, клієнтський портфель організації суттєво зростає", - зазначила начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Аліна Ольховікова.

Детальні умови постачання електроенергії можна знайти на офіційному сайті ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" у розділі "Електропостачання" або дізнатись за телефоном 067-554-26-10.

Нагадаємо, що "Дніпропетровськгаз Збут" більше шести років забезпечує підприємства та організації блакитним паливом, електроенергією – понад рік. Компанія провадить діяльність маючи ліцензію на постачання газу №653 від 16.05.2017 та електроенергії №1199 від 24.06.2020. "Дніпропетровськгаз Збут" працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", який використовують 17 постачальників.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА