09:02 29.11.2021

Борги побутових клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" перевищують 462 млн грн

2 хв читати
Борги побутових клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" перевищують 462 млн грн

Загальна сума боргу побутових клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", перевищує 462 млн грн. Протерміновані фінансові зобов’язання мають майже 457 тис. клієнтів компанії.

Дніпропетровська область знаходиться у "червоній" карантинній зоні. "Дніпропетровськгаз Збут" не ініціює відключення газу злісним неплатникам та не нараховує пеню. Менеджери постійно тримають зв'язок зі споживачами: інформують про заборгованість, надсилають письмові повідомлення про необхідність погасити борг. Якщо клієнт не реагує на подібний діалог і системно не сплачує за ресурс, інформація передається до юристів компанії. В подальшому на такого споживача чекатиме суд.

За інформацією спеціалістів компанії, майже 77% боржників мають відносно невелику заборгованість – до 1000 грн, понад 19% боргують від 1000 до 5000 грн, майже 4% – понад 5000 грн.

Найнижчий рівень розрахунків – у жителів Дніпра  (понад 120 млн грн боргу), Кривого Рогу (більш ніж 64 млн грн), Кам’янського (майже 50 млн грн), Нікополя (понад 21 млн грн), Новомосковська (більш ніж 10 млн грн) та Марганця (майже 9 млн грн).

Також ухиляються від сплати рахунків деякі жителі таких населених пунктів, як Павлоград (майже 7 млн грн боргу), Покров (майже 5 млн грн), Синельникове (більш ніж 4 млн грн) та Жовті Води (понад 3 млн грн).

""Дніпропетровськгаз Збут" шість років безперебійно забезпечує своїх клієнтів газом. Компанія потурбувалася про те, щоб побутові споживачі мали стабільну ціну на блакитне паливо – 7,99 гривні за кубометр та не переймалися через різке здорожчання газу на ринку. Тому закликаємо громадян також виконувати свої договірні зобов’язання і вчасно сплачувати рахунки. Адже карантин не анулює борги", – зазначила директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко.

Сплата за ресурс має здійснюватися щомісяця, не пізніше 25 числа. Наприклад, за використаний у жовтні газ споживачі повинні були розрахуватися до 25 листопада.

У разі виникнення труднощів з погашенням заборгованості компанія радить споживачам не погіршувати ситуацію та звертатися до ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" за реструктуризацією. При наявності відповідних документів (заяви на ім’я директора, паспорту та ІПН власника особового рахунку, довідки про склад сім’ї та довідки, яка підтверджує неплатоспроможність), компанія розгляне можливість погашення боргу частинами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА