10:22 16.11.2021

"Дніпропетровськгаз  Збут" закликає клієнтів-субсидіантів не накопичувати борги

1 хв читати
"Дніпропетровськгаз  Збут" закликає клієнтів-субсидіантів не накопичувати борги

Понад 138 тисяч клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. Більш ніж 3 тисячі домогосподарств ризикують втратити державну допомогу, адже не сплачують за використаний газ понад три місяці.

"Між ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" та Управлінням соціального захисту населення налагоджено процес обміну інформацією. Компанія-постачальник регулярно передає до управління дані про наявність у клієнтів-субсидіантів простроченої заборгованості. Якщо несплата за спожите блакитне паливо стане системною, призначення субсидії на наступний період опиниться під питанням", – зазначила начальник відділу продажів фізичним особам ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Ганна Сурівка.

Споживачам варто пам’ятати, що субсидія є монетизованою, тобто громадяни отримують її "живими грошима". Ці кошти призначені для розрахунку саме за комунальні послуги і їх потрібно використовувати за цільовим призначенням.

Клієнтам, які не можуть погасити заборгованість повністю, фахівці ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" пропонують укласти договір реструктуризації, тобто сплатити її частинами та уникнути ризику втрати субсидії.

Загалом понад 643 тисяч домогосподарств мають боргові зобов’язання перед компанією на загальну суму майже 537 мільйонів гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА