12:53 31.01.2022

ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут": у лютому ціна на газ для населення залишається без змін

1 хв читати
ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут": у лютому ціна на газ для населення залишається без змін

У лютому кубометр блакитного палива для побутових  клієнтів  ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", коштуватиме 7,99 грн.

Попри цінові коливання на енергетичній біржі, довгострокові тарифні пропозиції компанії – "Твій газ Річний" і "Твій газ Рівномірний платіж", застрахували населення від здорожчання блакитного палива до травня 2022 року.

Окрім того, підписники тарифу "Твій газ Рівномірний платіж" змогли зменшити свої витрати на паливо для обігріву осель в осінньо-зимовий період. Це стало можливим завдяки сплаті за газ рівними частинами протягом року, тобто пікові витрати у холодну пору розподіляються на теплі місяці.

Наприклад, у листопаді підписники тарифу в середньому зменшили платежі на 450 гривень кожен, у грудні – майже на 1000 грн, у порівнянні з розрахунком за фактичне споживання.

ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" закликає клієнтів вчасно сплачувати за спожитий ресурс. У компанії нагадують, що споживачам необов’язково чекати на паперові рахунки. Їх можна завантажити в Особистому кабінеті щомісяця після 10 числа. Також в Особистому кабінеті є можливість подивитися історію розрахунків, ознайомитися з умовами тарифного плану, сплатити за ресурс, тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА