11:07 25.01.2022

"Дніпропетровськгаз Збут": довіра до нас зростає

3 хв читати
"Дніпропетровськгаз Збут": довіра до нас зростає

Понад шість років ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", є надійним постачальником газу у домівки українців, також компанія забезпечує блакитним паливом та електроенергією представників бізнесу та бюджетні установи. У 2021 році "Дніпропетровськгаз Збут" поставив побутовим клієнтам понад 600 млн кубометрів газу, а юридичним особам  –  більш ніж 32 млн.

Після відкриття нового ринку газу громадяни отримали можливість обирати постачальника блакитного палива за спрощеною процедурою. На ринку з’явилися нові компанії з новими тарифними та сервісними пропозиціями. Незважаючи на це, ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" вдалося втримати позиції надійного постачальника.

"2021 рік виявився непростим. Через енергетичну кризу, вартість ресурсу зростала не лише в осінньо-зимовий період, а й влітку. Але "Дніпропетровськгаз Збут" зберіг статус надійної клієнтоорієнтованої компанії. Ми безперебійно постачаємо газ своїм споживачам за стабільною ціною. Як результат – довіра до нашої організації зростає", - підкреслила директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко.

За її словами, у минулому році до вже існуючого клієнтського портфелю компанії приєдналося понад 1500 домогосподарств.

Альтернативний тариф

З 1 травня цього року усі побутові споживачі природного газу були автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів "Дніпропетровськгаз Збуту" таким тарифом став "Твій газ Річний".

"У минулому році, через різке зростання вартості блакитного палива, ми не змогли запропонувати побутовим споживачам акцію "Твоя енергонезалежність". Згодом у компанії зупинили дію тарифу "Твій газ Місячний". Але наші спеціалісти розробили альтернативну комерційну пропозицію "Твій газ Рівномірний платіж". У її рамках побутові клієнти сплачують однакові суми щомісяця, незалежно від обсягів споживання природного газу. І зараз, коли опалювальний сезон у розпалі, у компанії можуть говорити про беззаперечні плюси цього тарифу. Наприклад, у листопаді у середньому клієнти, що підключили тариф, зменшили платежі на 450 гривень кожен, у грудні – майже на 1000 грн, у порівнянні з розрахунком за фактичне споживання", – підкреслила директор компанії.

Орієнтир на сервіси

Вигідні тарифи є лише однією зі складових, що вирізняють компанію у конкурентному середовищі. Побутові споживачі звертають суттєву увагу на сервіси.

"Інтерес до онлайн платформ та попит на них постійно зростають. Людям не хочеться витрачати зайвий час на черги, щоб сплатити за послугу чи товар. Крім того, дається взнаки пандемія. Тому для зручності споживачів ми створили Особистий кабінет, мобільні додатки 104.uа для Android та iOS, чат-боти 7104uа у Viber та Telegram. Наприклад, Особистим кабінетом вже користується понад 600 тисяч наших клієнтів.

Окрім дистанційних послуг, "Дніпропетровськгаз Збут" забезпечує роботу регіональних відділень. Офіси компанії працюють не лише в обласному центрі, а й у невеликих населених пунктах. Там побутові споживачі безпосередньо від менеджерів можуть отримати відповіді на будь-які питання щодо постачання газу", – зазначила Юлія Кузьменко.  

Електроенергія та газ для бізнесу

Газ – це не єдиний ресурс, який продає компанія. "Дніпропетровськгаз збут" забезпечує електроенергією малий та середній бізнес. Протягом 2021 року клієнтський портфель компанії суттєво зріс і становить понад 300 підприємств, яким реалізовано більш ніж 10 мільйонів кіловат-годин електроенергії.

Власники бізнесу вже можуть оцінити переваги пакетної пропозиції та різних варіантів оплати. Популярністю користується тариф "Фіксований", що захищає споживачів від стрибків цін на електроенергію.

""Дніпропетровськгаз Збут" постійно розвивається, наша команда працює, щоб взаємодія з клієнтами була більш швидкою та комфортною.  Ми завжди раді співпраці як з новими споживачами, які нещодавно обрали ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", так і з тими, хто працює з нами вже багато років", – резюмувала Юлія Кузьменко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА