11:49 10.02.2022

"Дніпропетровськгаз Збут" у 2021 році збільшив обсяги постачання електроенергії бізнесу

2 хв читати
"Дніпропетровськгаз Збут" у 2021 році збільшив обсяги постачання електроенергії бізнесу

У 2021 році "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", збільшив обсяги постачання електроенергії представникам бізнесу та бюджетної сфери. Протягом року клієнтський портфель компанії зріс і становить понад 300 підприємств, яким реалізовано більш ніж 10 мільйонів кіловат-годин електроенергії. У січні 2022 року також спостерігалася позитивна динаміка: майже 100 нових клієнтів уклали договори з компанією щодо постачання ресурсу.

Підприємства та бюджетні організації обирають "Дніпропетровськгаз Збут" завдяки вигідним умовам співпраці: це відсутність штрафів за небаланси, можливість сплачувати за послугу розподілу через постачальника, вибір найбільш зручного способу оплати з трьох – передплата, подекадна оплата чи післяплата. Окрім того, зараз існує попит на спільного постачальника електроенергії та газу. "Дніпропетровськгаз Збут" готовий задовольнити цю потребу клієнтів та пропонує юридичним особам пакетну пропозицію.

"Наша організація на ринку електроенергії не так давно, але не зважаючи на це, її клієнтський портфель збільшується. Клієнтами "Дніпропетровськгаз збут" стають підприємства роздрібної торгівлі, сфери обслуговування, харчової промисловості та інші. Розуміючи потреби малого та середнього бізнесу у фінансовій стабільності, "Дніпропетровськгаз Збут" запропонував їм перейти на новий вигідний тариф "Фіксований" і мати стабільну ціну на електроенергію протягом визначеного періоду", - підкреслила директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко.

Також вона зазначила, що, окрім фінансової складової, партнери звертають увагу на надійну роботу та досвід постачальника.

"Як відомо, більш ніж шість років компанія безперебійно постачає газ побутовим споживачам та юридичним особам. Авторитет допоміг компанії закріпитися і на ринку електроенергії. Ми відповідально працюємо в одному сегменті, і не зраджуємо цьому принципу в іншому", - підкреслила директор компанії.

Більше про умови співпраці дізнавайтеся на офіційному сайті ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" https://bit.ly/3sqxtXP.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА