13:57 25.07.2013

Підозрювані у врадіївський справі міліціонери раніше скоїли низку службових злочинів - облпрокуратура

1 хв читати

Слідство виявило низку службових злочинів, скоєних підозрюваними у побитті та зґвалтуванні жительки Врадіївки (Миколаївська обл.) Ірини Крашкової правоохоронцями.

"У діях підозрюваних у цьому кримінальному провадженні працівників міліції Д. і П. виявлено низку службових злочинів, скоєних останніми під час служби в органах внутрішніх справ", - цитує прес-служба прокуратури Миколаївської області заступника прокурора області Дмитра Єфименка.

Відомості про зазначені кримінальні правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу прокуратури Миколаївської області.

Як повідомлялося, наприкінці червня в Миколаївській області побили та зґвалтували 29-річну жительку смт Врадіївки І.Крашкову. В скоєнні злочину підозрюють двох правоохоронців - лейтенанта Дмитра Поліщука та старшого лейтенанта Євгена Дрижака. В побитті також брав участь місцевий таксист Михайло Рабіненко.

Д.Поліщука та М.Рабіненка заарештували 30 червня, а перебування Є.Дрижака на волі викликало протести з боку місцевих жителів. 1 липня вони протестували біля райвідділу міліції з вимогою притягнути до відповідальності причетних правоохоронців.

2 липня Є.Дрижака затримали. 3 липня суд Центрального району Миколаєва задовольнив подання прокуратури й обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

Україна і союзники часто мають різні погляди на закінчення війни - Зеленський

На Київщині за підтримки американського благодійника Хансена заплановано реалізувати низку проєктів із відновлення та підтримки ВПО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА