12:37 05.12.2012

"Шереметьєво" заявляє про припинення обслуговування рейсів української "АероСвіт" через заборгованість

2 хв читати

ВАТ "Міжнародний аеропорт Шереметьєво" (МАШ) заявляє про вимушене призупинення обслуговування рейсів української авіакомпанії "АероСвіт" з 10 грудня через борги.

Як наголошується в прес-релізі аеропорту, під час тривалих переговорів із керівництвом авіакомпанії "Шереметьєво" так і не вдалося домогтися погашення дебіторської заборгованості з боку авіаперевізника.

"У рамках своєї політики, спрямованої на забезпечення фінансової дисципліни у відносинах з авіаперевізниками та підрядними організаціями, що здійснюють діяльність на території аеропорту "Шереметьєво", ВАТ "МАШ" буде змушений вдатися до повного припинення надання аеропортових послуг авіаперевізнику"

Аеропорт рекомендував користуватися послугами інших авіакомпаній

У повідомленні Росавіації наголошується, що заборгованість авіакомпанії "АероСвіт" за аеронавігаційне обслуговування становить $1,068 млн.

"Наразі заборгованість цієї авіакомпанії за аеронавігаційне обслуговування на трасах становить $1,068 млн, за аеронавігаційне обслуговування в районі аеродрому - понад $178 тис. Крім того, авіакомпанія має заборгованість перед аеропортом "Шереметьєво" за аеропортове обслуговування в розмірі 95 млн рублів", - зазначається в прес-релізі Росавіації.

Зазначається, що "АероСвіт" 20 листопада був своєчасно поінформований про встановлення обмежень на виконання регулярних і чартерних рейсів її повітряних суден у зв'язку з наявною заборгованістю за надане аеронавігаційне обслуговування.

Обмеження для чартерних рейсів повітряних суден цієї авіакомпанії введено з 27 листопада поточного року.

"Напередодні піку авіаційних перевезень у різдвяні та новорічні свята Росавіація в односторонньому порядку ухвалила рішення про продовження терміну погашення заборгованості та пролонгації аеронавігаційного обслуговування регулярних рейсів "АероСвіт"до 10 грудня поточного року", - йдеться в повідомленні.

Вся відповідальність за можливе припинення польотів повітряних суден цієї авіакомпанії в повітряному просторі Російської Федерації покладається на керівництво авіакомпанії, наголошує Росавіація.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА