16:36 19.02.2018

У Києві серед бюджетників найбільші борги накопичили навчальні заклади і силові структури

2 хв читати
У Києві серед бюджетників найбільші борги накопичили навчальні заклади і силові структури

Станом на 1 лютого бюджетники заборгували Київенерго 278 млн 300 тис. грн за тепло і найбільші борги накопичили навчальні заклади і силові структури, повідомляє відділ зі зв'язків із громадськістю та ЗМІ ВАТ "Київенерго".

"Серед вишів критична ситуація у Національного транспортного університету (борг за теплоенергію досяг 4,2млн грн), Київського регіонального вищого професійного училища будівництва (2,3млн грн) і Київського Національного лінгвістичного університету (2,1 млн грн)", - йдеться у поширеному в понеділок прес-службою ВАТ повідомленні.

За даними "Київенерго", силові структури також накопичили борги: "Зокрема, Головне територіальне управління юстиції в м. Києві не сплатило майже 577 тис. грн за спожите тепло, ГУ Міністерства внутрішніх справ України у м. Києві - 425 тис. грн, а Департамент патрульної поліції - 273 тис. грн".

Також серед найбільших боржників-бюджетників - будинок відпочинку Державного управління справами "Конча-Заспа". Його заборгованість на 1 лютого становить 701,8 тис. грн.

"Борги за тепло, які накопичують клієнти Київенерго, призводять до зростання боргу за газ. Водночас газові борги призводять до санкцій з боку газопостачальників і можуть стати підставою для припинення співпраці", - зазначають у "Київенерго".

У компанії повідомляють, що станом на 1 лютого "Київенерго" заборгувало газо постачальникам 4,4млрд грн, а борг Києва перед енергокомпанією за тепло - 5,2 млрд грн. За алгоритмом Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), кошти споживачів за тепло автоматично перераховуються на банківські спецрахунки для розрахунку за спожитий газ. "Відповідно, повний і своєчасний розрахунок за спожиті тепло та електроенергію є запорукою стабільного і якісного теплопостачання столиці", - підсумували у ВАТ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА