10:54 24.03.2020

Понад 62 тисячі клієнтів "Дніпропетровськгаз збут" користуються чат-ботом у Viber

2 хв читати
Понад 62 тисячі клієнтів "Дніпропетровськгаз збут" користуються чат-ботом у Viber

За допомогою онлайн-сервісу 7104ua у Viber клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» можуть передавати показання лічильника, перевіряти стан особового рахунку та сплачувати за газ.

Віднедавна рахунки за блакитне паливо доступні у форматі PDF. Щоб сплатити за послугу, треба завантажити документ. Під одним акаунтом у Viber можна зареєструвати відразу п'ять особових рахунків.

«Сучасний ритм життя дуже швидкий і насичений. Людям не хочеться витрачати зайвий час на очікування в чергах. А вайбер-бот – це зручно та просто, особливо, якщо смартфон завжди із собою», - говорить директорка ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Тетяна Соболь.

Щоб приєднатися до 7104ua у Viber, треба відсканувати QR-код. Чат-ботом вже користуються понад 62 тисячі споживачів ТОВ «Дніпропетровськгаз збут». Серед переваг онлайн-сервісу: миттєва оплата послуг у режимі 24/7, відсутність черг та безпека грошових операцій.

Між тим, найпопулярнішим онлайн-сервісом для споживачів досі є «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. Там можна написати повідомлення газовій компанії, замовити зворотний дзвінок Контакт-центру, завантажити та роздрукувати квитанцію на оплату газу, а також відкрити додаткову вкладку «Доставка газу». «Особистим кабінетом» користуються майже 520 тисяч клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз збут».

Довідка: ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ «Метрополія», ПАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», ТОВ «Катеринославхліб», ТОВ «Снек Експорт» та ПАТ КБ «Приватбанк».

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА