13:14 22.04.2020

"Дніпропетровськгаз Збут" повертає кошти учасникам акції "Твоя енергонезалежність"

2 хв читати
"Дніпропетровськгаз Збут" повертає кошти учасникам акції "Твоя енергонезалежність"

ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" розпочав повертати залишки невикористаних коштів всім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року. Щоб отримати залишок коштів, необхідно написати заяву.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня в "особистому кабінеті" на сайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову адресу (м. Дніпро, вул. Шевченка, 2, 49000) чи електрону адресу компанії [email protected] заяву встановленого зразка або залишити її в спеціальній скрині на вході біля Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений на сайті компанії. Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу письмову заяву.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на сайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (056) 794-03-04.

Ми вдячні всім, хто взяв участь в акції і проінвестував свої кошти у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року. Це був важливий досвід і для нас, і для вас як споживачів, оскільки він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереженні сталої ціни на нього протягом опалювального сезону.

"Дніпропетровськгаз збут" - Ваш надійний постачальник газу!

Довідкова інформація:

Кількість учасників акції в регіоні – 6 958

Обсягу викупленого газу – 7,49 млн куб. м

Сплачено за запас газу – 44,89 млн грн

Обсягу використаного газу – 3,73 млн куб. м

Вартість використаного газу – 22,39 млн куб. м

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА