14:46 18.05.2020

Споживачі "Дніпропетровськгаз Збут" заборгували 2,4 млрд грн за блакитне паливо

2 хв читати
Споживачі "Дніпропетровськгаз Збут" заборгували 2,4 млрд грн за блакитне паливо

Станом на 1 травня 2020 року клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» заборгували за газ 2,4 млрд грн. І це незважаючи на зменшення витрат на блакитне паливо у період опалювального сезону, через здешевлення енергоносія та теплу зиму. А також можливість сплачувати за послуги газопостачання у період карантину з дому, за допомогою онлайн-сервісів.

Всього ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» заборгували 403 тис. жителів області. З них майже 60 тис споживачів мають борг від 1до 5 тис грн., а 593 злісних неплатники накопичили борги на суму понад 10 тис грн.

«Під час карантину компанія не нараховуватиме штрафні санкції за невчасну сплату послуг газопостачання, адже ми розуміємо, з якими труднощами стикнулися наші клієнти. Водночас просимо споживачів не накопичувати борги, бо мораторій на відключення газопостачання закінчиться разом з карантинними обмеженнями», - говорить в.о. директора ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Надія Савочкіна.

Сплатити за газ дистанційно, не виходячи з дому, клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» можуть за допомогою онлайн-сервісів: мобільних додатків 104 Mobile (для Android) и 104 Mobile Light (для iOS), а еще чат-боту 7104ua в Viber та в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Спеціально для клієнтів ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» під час карантину спростили доступ до єдиного онлайн-сервісу на сайті 104.ua. Щоб створити Особистий кабінет зараз достатньо скористатися експрес-реєстрацією, а саме: зателефонувати до контакт-центру та назвати номер особового рахунку. Логін та пароль для входу в Особистий кабінет надішлють смс.

Телефони контакт-центрів:

(067) 62 92 104 – для мешканців Кривого Рогу;

(067) 62 63 104 – для мешканців Дніпра;

(067) 00 90 104 – для мешканців Дніпропетровської області.

 

Довідка: ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ «Метрополія», ПАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод», ТОВ «Катеринославхліб», ТОВ «Снек Експорт» та ПАТ КБ «Приватбанк».

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА