12:07 28.05.2020

Більше півмільйона споживачів газу Дніпропетровщини зареєструвалися на сайті 104.ua

2 хв читати
Більше півмільйона споживачів газу Дніпропетровщини зареєструвалися на сайті 104.ua

Понад 550 тис клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" користуються онлайн-сервісом Особистий кабінет. Це майже 40% від загальної кількості споживачів природного газу на Дніпропетровщині.

Для того, щоб у період карантину клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" мали можливість дистанційно контролювати стан Особового рахунку, вчасно сплачувати за газ та вирішувати "газові" питання онлайн, було впроваджено експрес-реєстрацію Особистого кабінету на сайті 104.ua.

Відтепер, аби користуватися усіма функціями онлайн-послуги, необхідно зателефонувати до контакт-центру (067 62 92 104 - для мешканців Кривого Рогу; 067 62 63 104 - для мешканців Дніпра; 067 00 90 104 - для мешканців Дніпропетровської області), та повідомити оператору номер особового рахунку. Після цього на телефон надійде смс-повідомлення, в якому будуть вказані логін та пароль для входу на 104.ua.

"Кількість нових користувачів Особистим кабінетом збільшується щодня, особливо під час карантину, адже сьогодні, як ніколи, важливо залишатись вдома. ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" турбується про здоров’я клієнтів, тому робить усе можливе, аби мінімізувати час знаходження в громадських місцях. Саме тому ще з початку карантинних заходів, наша компанія впровадила експрес-реєстрацію та удосконалила інші наші дистанційні послуги" - говорить в.о. директора ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Надія Савочкіна.

За п’ять місяців 2020 року цілодобовий доступ до власного особового рахунку і можливість дистанційно розраховуватися за природний газ за допомогою онлайн-сервісів отримали майже 70 тис клієнтів "Дніпропетровськгаз збуту".

Для клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" доступні й інші онлайн-сервіси компанії, зокрема мобільні додатки 104 Mobile 104 та Mobile Light, чат-бот 7104ua та цілодобовий зв’язок із контакт-центром за номером (056) 79 40 304.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником газу для споживачів природного газу м. Дніпропетровськ та Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпольського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобиляцького району Полтавської області (згідно з рішення НКРЕКП №653 від 16 травня 2017 р.). Компанія постачає природний газ майже 1,3 млн побутовим споживачам, 700 бюджетним установам та 152 релігійним організаціям. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ТОВ "Метрополія", ПАТ "Дніпропетровський тепловозоремонтний завод", ТОВ "Катеринославхліб", ТОВ "Снек Експорт" та ПАТ КБ "Приватбанк".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА