11:17 21.07.2020

У Дніпропетровській області понад 60% споживачів заплатили за газ вчасно

2 хв читати
У Дніпропетровській області понад 60% споживачів заплатили за газ вчасно

Станом на 09.07.2020 року 62,5% споживачів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" розрахувалися за природний газ. Разом з тим, число боржників все ще складає 487 тисяч абонентів. А загальний борг за спожитий газ - 164 млн грн.

З огляду на введений по всій країні карантин, "Дніпропетровськгаз Збут" поки що не застосовує штрафні санкції за прострочення оплати. Однак такі тимчасові послаблення жодним чином не означають, що можна зовсім не оплачувати рахунки, - підкреслюють в компанії.

"Ми створили всі умови для своїх клієнтів, щоб вони вели розрахунки дистанційно, - розповідає директор підприємства Тетяна Соболь. - Для них працюють онлайн-сервіси сайту 104.ua: особистий кабінет, мобільні додатки для Android і iOS та вайбер-бот".

Також, повідомляють в компанії, в період карантину була впроваджена експрес-реєстрація на сайті 104.ua, яка дозволяє створити особистий кабінет за допомогою всього одного дзвінка.

Що потрібно для експрес-реєстрації на сайті 104.ua:

1. Зателефонувати в контакт-центр по одному з телефонів:

(067) 62 92 104 - для жителів Кривого Рогу та Криворізького району;

(067) 62 63 104 - для жителів Дніпра;

(067) 00 90 104 - для жителів Дніпропетровської області.

2. Повідомити оператору номер особового рахунку (він вказаний у платіжці).

3. Оператор зареєструє особистий кабінет, а споживач в СМС отримає логін і пароль до нього.

З тими ж, хто з тієї чи іншої причини виявився в боржниках, "Дніпропетровськгаз Збут" веде системний діалог. З початку року компанія повідомила більш ніж 84 тисячам споживачів про існуючу заборгованість. У разі несплати, після закінчення карантину компанія буде змушена звернутися до суду з метою стягнення заборгованості та вжити заходів щодо відключення таких споживачів від газопостачання. З початку року до суду направлено 483 позови до боржників на суму понад 4,6 млн грн.

Споживачі-боржники в разі непогашення заборгованості можуть залишитися без субсидії в наступному сезоні. "Дніпропетровськгаз Збут" надав структурним підрозділам з питань соціального захисту населення списки споживачів-боржників.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником природного газу для споживачів міста Дніпро і Дніпропетровській області, с. Темирівка Гуляйпільського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобеляцького району Полтавської області (згідно з рішенням НКРЕКУ №653 від 16 травня 2017 року). Компанія поставляє природний газ 1,3 млн побутовим споживачам, 520 бюджетним установам і 109 релігійним організаціям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА