13:40 30.07.2020

Більше півмільйона абонентів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" зареєструвалися в особистому кабінеті споживача

1 хв читати
Більше півмільйона абонентів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" зареєструвалися в особистому кабінеті споживача

Кількість абонентів "Дніпропетровськгаз Збуту", зареєстрованих в особистому кабінеті споживача, склала понад 550 тисяч.

"Практично кожен третій абонент нашої компанії тепер має доступ до особистого кабінету і користується сервісами онлайн", - коментує новину директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Тетяна Соболь.

Тільки за останні півроку кількість абонентів в особистому кабінеті збільшилася майже на 70 тисяч, тоді як за весь 2019 рік ця цифра склала близько 100 тисяч осіб.

Найбільше зареєструвалося в особистому кабінеті жителів Дніпропетровської області - понад 35 тисяч осіб. Найменше - жителів Кривого Рогу - 9,5 тисячі.

У компанії підкреслюють, що під час карантину реєстрація в особистому кабінеті - найпростіший і найдоступніший метод для передачі показань лічильника та оплати за газ.

Довідка: ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" з 1 липня 2015 року виступає гарантованим постачальником природного газу для споживачів міст Дніпро, Кривий Ріг, Дніпропетровської області, с. Темирівка Гуляйпільського району Запорізької області та с. Придніпрянське Кобеляцького району Полтавської області (згідно з рішенням НКРЕКУ №653 від 16 травня 2017 року). Компанія поставляє природний газ 1,3 млн побутовим споживачам, 520 бюджетним установам і 109 релігійним організаціям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА