11:28 19.04.2021

Клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" під час опалювального сезону зекономили 14 млн грн

2 хв читати
Клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" під час опалювального сезону зекономили 14 млн грн

Ціна газу від 4,49 до 5,49 грн за кубометр стала реальністю для понад 5,5 тисяч клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут". Ці споживачі взяли участь в акції "Твоя енергонезалежність" і придбали газ на зиму за літніми цінами.

 "Клієнти, які взяли участь в акції "Твоя енергонезалежність", змогли зекономити загалом майже 14 мільйонів гривень. Найпопулярнішою акція стала серед споживачів, які мають індивідуальне опалення. Якби вони користувалися газом за ринковими цінами, які під час опалювального сезону стрімко зростали, то витратили б набагато більше коштів", - підкреслила директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко.

З 15 серпня до 30 вересня минулого року споживачі могли купити блакитне паливо за акційною ціною, проплативши його вартість наперед. Загалом учасники акції придбали більш 5,3 млн кубометрів газу на суму понад 26 мільйонів гривень.

Використати запас блакитного палива споживачам необхідно було з 1 жовтня 2020 року до 31 березня нинішнього. Учасникам акції, які не встигли спожити весь резерв, "Дніпропетровськгаз Збут" поверне залишок коштів або зарахує його для майбутніх платежів.

Найбільше ощадливих споживачів блакитного палива проживає у Дніпрі (1955 домогосподарств) Кривому Розі (750), Кам’янському (524), Новомосковську (189),  Нікополі (281),  Павлограді (214) та Марганці (106).

На опаленні в своєму будинку суттєво заощадив і марганчанин Володимир Вікторович Котов. Про акцію ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" він дізнався випадково, побачивши рекламу в інтернеті. Спочатку засумнівався, але, поспілкувавшись з представниками компанії, прорахувавши все, – зважився. Залучив до акції і свою доньку, яка теж мешкає у приватному будинку.   За підсумками опалювального сезону на власному досвіді він переконався, що акція "Твоя енергонезалежність" - це вигідно і дуже зручно, про що нині активно розповідає своїм друзям.

"За акційною ціною я придбав 800 м3 газу, якого вистачило майже на весь опалювальний сезон. Як результат – понад 2400 гривень економії. Дочка, купивши 1000 кубометрів блакитного палива, не тільки зберегла добру частку сімейного бюджету, але й всю зиму не мала клопоту з обігрівом свого помешкання", - поділився своїми враженнями Володимир Котов.

Володимир Вікторович також наголосив, що якщо цьогоріч буде така ж акція  – то обов’язково знову стане її учасником, адже нині, особливо пенсіонерам, доводиться рахувати кожну копієчку.

Зазначимо, що акція проходить вже вдруге і, як бачимо, користується популярністю серед споживачів блакитного палива. За два роки її учасниками стали більше 11 тисяч жителів Дніпропетровської області. Влітку клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" зможуть знову створити власний газовий запас на опалювальний період за низькими цінами.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА