12:00 17.05.2021

Клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" зможуть платити за газ рівними частинами

2 хв читати
Клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" зможуть платити за газ рівними частинами

24 квітня "Дніпропетровськгаз Збут" проінформував побутових споживачів про ціну на газ у рамках двох тарифів - "Твій газ Річний" та "Твій газ Місячний". Відповідно до цих комерційних пропозицій, ціна блакитного палива складатиме 7,99 грн за кубометр. Днями компанія представила своїм клієнтам ще один тариф – "Твій газ Рівномірний платіж", де кубометр газу коштуватиме також 7,99 грн. Як бачимо, на сьогодні за трьома тарифами ціна однакова, але умови нарахувань та оплати за ними – різні.

Новий тариф "Твій газ Рівномірний платіж" дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає. Лише в кінці дії тарифу проводиться перерахунок.

"Твій газ Рівномірний платіж" має низку переваг. По-перше, у споживачів не буде надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон. По-друге, клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" здійснюватимуть однаковий щомісячний платіж впродовж дії тарифу. По-третє, ціна газу протягом терміну дії тарифу не змінюватиметься", – підкреслила директор ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Юлія Кузьменко.

Отже, "Твій газ Рівномірний платіж" сподобається тим клієнтам, які прагнуть прогнозованих платежів за газ і хочуть уникнути великих сум у платіжках під час осінньо-зимового періоду. Головний аргумент на користь такого тарифного плану – це рівномірність платежів за газ і влітку, і взимку.

Підключитися до тарифу можна до 31 серпня цього року, а діятиме ця тарифна пропозиція до 30 квітня 2022 року.

Для переходу на "Твій газ Рівномірний платіж" потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, відділеннях постачальника або на сайті ТОВ "Дніпопетровськгаз Збут".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА