13:39 31.05.2021

"Дніпропетровськгаз Збут" забезпечує підприємців і газом, і електроенергією

2 хв читати
"Дніпропетровськгаз Збут" забезпечує підприємців і газом, і електроенергією

Протягом п’яти років ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" піклується про стабільне постачання газу у домівки понад мільйона побутових споживачів, промислових і бюджетних установ, релігійних організацій. Віднедавна товариство активно продає малому та середньому бізнесу й інший продукт – електроенергію.

Аналізуючи сучасний ринок, спеціалісти компанії роблять висновок, що клієнтам важливо отримувати ресурс лише у надійного постачальника, який працює на ринку не перший рік та має беззаперечний авторитет. Тому вже майже 80 підприємств регіону обрали ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" як постачальника не лише газу, а й електроенергії.

Окрім зручних сервісів, знижок, консультацій менеджера та ряду інших переваг, у товаристві розробляють персональні комерційні договори для кожного клієнта.

"Як відомо, нині вартість енергоресурсу визначають ринкові механізми і обсяги споживання, а не фіксовані тарифи. Тому фахівці практикують у своїй роботі індивідуальний підхід до розрахунку ціни і пропонують пакетну пропозицію щодо купівлі і газу, і електроенергії.  У чому ж переваги придбання комплексного продукту? В першу чергу, це економія коштів, адже компанія у такому випадку пропонує знижки. По-друге, раціональне використання часу, бо підприємство буде обслуговуватися з двох питань у одного менеджера", — підкреслила начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Аліна Ольховікова.

Якщо ви є власником бізнесу і плануєте змінити постачальника електроенергії — пишіть на електронну адресу ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" [email protected] або дізнавайтесь деталі приєднання за телефоном 0675542610.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА