09:22 20.07.2021

Вигідно і надійно: "Дніпропетровськгаз Збут" активно продає бізнесу газ та електроенергію

2 хв читати
Вигідно і надійно: "Дніпропетровськгаз Збут" активно продає бізнесу газ та електроенергію

Понад 6 років ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", продає блакитне паливо побутовим споживачам та підприємствам. Віднедавна компанія активно працює на ринку електроенергії і вже забезпечує ресурсом понад 150 представників малого та середнього бізнесу, а також бюджетний сектор на найвигідніших умовах. Особливою популярністю користується пакетна пропозиція: газ та електрика від надійного постачальника.

На ринку електричної енергії "Дніпропетровськгаз Збут" має ряд переваг. По-перше, компанія забезпечує бізнес супроводом персонального менеджера, який оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт з обох видів постачання. Якщо потрібно – дозамовить необхідні об’єми та внесе зміни у договір.

По-друге, для представників малого та середнього бізнесу спеціалісти розробили особистий кабінет 104 Бізнес Онлайн. Завдяки йому можна замовляти та коригувати потрібні обсяги, контролювати документообіг та отримувати рахунки онлайн.

По-третє, клієнти ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" цілодобово забезпечені оffline і online підтримкою. Персональний менеджер завжди на зв’язку і проконсультує з усіх питань, які виникають. Також спеціалісти не виставляють штрафи та небаланси, навіть якщо вони з’являються за підсумками місяця.

"Важливим чинником вигідної співпраці з ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" є можливість обрати саме пакетну пропозицію і отримувати газ та електроенергію від однієї компанії. Наші клієнти вже оцінили переваги такого "пакету", адже з кожним працюємо індивідуально та надаємо реальні інструменти для економії. Крім того, юридичні особи мають можливість платити за послугу розподілу електрики через свого постачальника", – підкреслила начальник відділу продажів юридичним особам ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" Аліна Ольховікова.

Також у компанії звертають увагу: за постачання ресурсу клієнт сплачує відповідно до обраного ним графіку. Він, як  і раніше, може обрати один з трьох варіантів оплати – це передплата, подекадна оплата і післяплата.

Детальніше з умовами постачання електроенергії можна ознайомитися на офіційному сайті ТОВ "Дніпропетровськаз Збут" або за телефоном: 067 554 26 10.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА