12:12 05.08.2021

Понад 5 тисяч клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" обрали новий тариф на газ

3 хв читати
Понад 5 тисяч клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" обрали новий тариф на газ

Платіжки за газ в осінньо-зимовий період для багатьох побутових споживачів газу є чималим випробуванням. Тому з 1 травня 2021 року ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", пропонує своїм клієнтам тариф "Твій газ Рівномірний платіж". Саме ця пропозиція дозволяє оплачувати за спожитий газ рівними частинами і, відповідно, зменшити фінансове навантаження взимку.

Як працює новий тариф? Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і ділиться на рівні частини. Тобто споживач платить однакову суму і взимку, і влітку. Приєднатися до тарифу можна до 31 серпня цього року, а діятиме він до 30 квітня наступного.

"Тариф користується популярністю серед наших клієнтів. "Твій газ Рівномірний платіж" вже обрали понад 5 тисяч побутових споживачів, ще майже 400 заявок опрацьовують наші спеціалісти. Ціна ресурсу в рамках тарифу буде стабільною –7,99 грн за кубометр. Проте звертаємо увагу, що розмір щомісячного платежу у кожного споживача різний. Адже він залежить від обсягу газу, спожитого ним торік, та від місяця переходу на тариф. Після завершення дії тарифу ми розрахуємо різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив клієнт. Якщо ви використали менше газу, ніж оплатили, надлишок коштів залишиться на вашому особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ви використали більше ресурсу, то за цей обсяг потрібно буде доплатити за фіксованою ціною – 7,99 грн", – підкреслила Ганна Сурівка, начальник відділу продажу фізичним особам ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут".

У першу чергу, "Твій газ Рівномірний платіж" вигідний для споживачів, які використовують газ для опалення будинку, а не лише підігріву води чи приготування їжі.

"Я звикла сплачувати вчасно за комунальні послуги. Але не буду кривити душею і скажу, що взимку рахунки б’ють по кишені. Якщо є нагода уникнути захмарних платіжок, то чому не скористатися цим?! Наприклад, ми газом опалюємо будинок, а тому у зимовій платіжці завжди вимальовувалася кругленька сума – понад 4 тис. грн. Нині наш рівномірний платіж становить 1909 грн", – поділилася мешканка селища Софіївка Тетяна Бондаренко.

За словами спеціалістів компанії, саме завдяки тарифу "Твій газ Рівномірний платіж" у клієнтів ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут" є реальна можливість не потрапити до списку боржників під час опалювального сезону. Тим більше, затягувати з оплатою та накопичувати рекордні борги споживачам більше не вдасться. Нагадуємо, 6 липня 2021 року почав діяти наказ Міністерства юстиції №1061/5. Відтепер за рішенням суду та на вимогу державних і приватних виконавців на банківські рахунки боржників за житлово-комунальні послуги буде накладатися автоматизований арешт і відбуватися списання коштів. Якщо коштів на банківських рахунках виявиться недостатньо для виплати всієї суми боргу, різницю можуть стягнути за рахунок іншого майна.

Дізнатися більше про тариф "Твій газ Рівномірний платіж" можна за телефоном: 067 554 26 10 або за посиланням https://rivnomirnyi.gaszbut.com.ua/.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА